Beşiktaş Farklı Yenildi! Gaziantep ALG Spor Yarı Finale Yükseldi!

Beşiktaş Farklı Yenildi! Gaziantep ALG Spor Yarı Finale Yükseldi!
TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde yarı finale yükselen taraf Beşiktaş'ı eleyen Gaziantep ALG Spor oldu. İşte detaylar...

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde çeyrek final rövanş karşılaşmaları tamamlandı. Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Gaziantep ALG Spor seyircisi önünde 3-0 kazanarak toplam skoru 4-1'e getirdi ve yarı finale yükselen taraf oldu. Beşiktaş'ı eleyen Gaziantep ALG Spor, ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş'ı 3-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı ve toplam skorda 4-1'e ulaşarak taraftarına yarı final mutluluğu yaşattı.

GAZİANTEP ALG SPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde yarı finale yükselen ekipler belli oldu. TFF Kadınlar Süper Ligi çeyrek final müsabakalarında Gaziantep ALG Spor ile Beşiktaş eşleşti. TFF Kadınlar Süper Ligi çeyrek final rövanş maçında Gaziantep ALG Spor, Gaziantep Kalyon Stadı'nda ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş'ı ağırladı. Rövanş müsabakasında Gaziantep ALG Spor, Kipoyi, Arzuu ve Bella'nın attığı gollerle Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı ve TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde yarı finale yükselen taraf oldu. TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi çeyrek final rövanş maçında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Gaziantep ALG Spor, Fomget'in rakibi oldu.

TAKIMDA MORALLER YERİNDE

Taraftarının desteğiyle gücüne güç katan sarı-grili Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi çeyrek final rövanş müsabakasında ligin en güçlü takımlarından biri olan Beşiktaş'ı 3-0 yenerek saf dışı bıraktı ve yarı finalde Fomget'in rakibi oldu.

Beşiktaş'ı 3-0 yenerek yarı finale yükselen Gaziantep ALG Spor Kulübü'nün Başkanı Ali Gözcü, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Gözcü, Beşiktaş'a karşı farklı bir sonuçla galip geldiklerini belirterek "İlk maçta 1-1 berabere ayrılmıştık ama ikinci maçta taraftarımız önünde çok iyi bir oyun ortaya koyarak Beşiktaş karşısında 3-0 farklı kazanarak yarı finale çıkmayı başardık." ifadelerini kullandı. Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü son olarak takım ve taraftarlar olarak şampiyonluğa odaklandıklarını belirterek Beşiktaş'ı farklı bir skorla mağlup eden takımını kutlayarak açıklamalarını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.