CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, CHP’nin sahada en fazla çalışan isimlerinden birisi olarak göze çarpıyor.

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, CHP’nin sahada en fazla çalışan isimlerinden birisi olarak göze çarpıyor.
CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, CHP’nin sahada en fazla çalışan isimlerinden birisi olarak göze çarpıyor. Şehrin hemen her noktasında çalışmalara katılan Aktaş, her kesime dokunuyor.

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, seçim çalışmalarındaki temposu ile dikkat çekiyor. Birinci sıra adayı gibi, her gün yoğun bir çalışma programı içerisinde olan Aktaş, özellikle kadın ve gençlere ulaşmaya çalışıyor.


KAZANACAĞIZ
14 Mayıs seçimlerinin öneminin artık herkes tarafından idrak edildiğini belirten Vijdan Aktaş, “Partim, beni uygun görerek bu listede yer verdi. Hepimizin listede olsak da olmasak da canla başla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. O doğrultuda da çalışıyoruz.
Ekip olarak kazanmaya odaklanmış durumdayız. Çalışmalarımızın sonucunda görüyoruz ki, bu seçimi kazanacağız. Burada kazanan isimler ve partiler değil. Ülkemiz, milletimiz, devletimiz kazanacak. Bu bilince sahip herkes elinden geleni yapacaktır. Ben de onu yapıyorum.” şeklinde konuştu.

SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM
14 Mayıs seçimleri için artık son bir haftaya girdiklerini belirten Aktaş, “Adaylar olarak uzunca bir süredir sahadayız, vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bugüne kadar biz konuştuk, vatandaşlarımız dinledi. Şimdi onların konuşma zamanı geldi. 14 Mayıs’ta inşallah vatandaşlarımız, yaşadığımız sıkıntılara, sorunlarına gereken cevabı verecek.
Artık 14 Mayıs’ta yapmamız gereken sandığa gidip oyumuzu kullanmak, ondan sonra da oyumuza, sandığa sahip çıkmaktır. Vatandaşlarımızın  bu konuda üzerine düşeni yapacağından hiç kuşkumuz yok.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.