Gaziantep'te SEÇİM HEYECANI SÜRÜYOR! Liderlerin Gaziantep programı belli oldu... ERDOĞAN NE ZAMAN GAZİANTEP'E GELİYOR! Kemal KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP'E GELECEK Mİ?

Gaziantep'te SEÇİM HEYECANI SÜRÜYOR! Liderlerin Gaziantep programı belli oldu... ERDOĞAN NE ZAMAN GAZİANTEP'E GELİYOR! Kemal KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP'E GELECEK Mİ?
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Adayları ve Siyasi Parti Genel Başkanlarının Gaziantep Programları da netleşmeye başladı. Gaziantep, önümüzdeki hafta Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyaretleri ile hareketlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gaziantep programı ise belirsizliğini koruyor…

14 Mayıs Seçimlerine 10 günden az bir süre kaldı. Kritik seçim haftasına doğru gidilirken, Cumhurbaşkanı Adayları ve Siyasi Parti Liderlerinin Gaziantep Programları da belli olmaya başladı. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Lideri Devlet Bahçeli seçim öncesi Gaziantep’e gelmeyecek.

BABACAN GAZİANTEP’TE İDİ!
Millet İttifakı’nda yer alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan geçtiğimiz gün Gaziantep’e geldi. Balıklı Parkı’nda vatandaşlarla buluşan Babacan, Gaziler Caddesi’nde esnafı dolaştı, sorunları dinledi. Gazianteplilerin ilgi gösterdiği Babacan’ın kentten memnun ayrıldığı öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI NETLEŞMEDİ!
Depremin vurduğu Gaziantep’i sıkça ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte bir miting yapıp yapmayacağı da merak ediliyor. Son olarak Ramazan Bayramı’nda Nurdağı İlçesine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada köy tipi afet evlerini hak sahiplerine teslim törenine katılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim öncesi Gaziantep’te miting programı olup olmadığı ise halen netleşmedi.

OĞAN VE ÖZDAĞ GELİYOR!
Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Pazartesi günü Gaziantep’te olacak. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile birlikte il binasında toplantı düzenleyecek olan Oğan, toplantı sonrasında ise esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunacak.

AKŞENER, MİTİNG DÜZENLEYECEK…
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise 8 Mayıs Salı Günü Gaziantep’te olacak. Çakmak Mahallesi’nde bulunan Tur Otobüsleri Alanında saat 17.30’da mitingde Gaziantepliler ile buluşacak olan Akşener’in Gaziantep programı ise önemli. Liste tartışmalarının yaşandığı Gaziantep’te, Akşener mitingine olan ilgi İl yönetiminin başarısını da ortaya koyacak.

Liderlerin kentteki programı bu yönde olurken, Gaziantep’ten çıkacak seçim sonuçları ise merakla bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.