Gaziantep FK, 2023-2024 sezonu başvurusunu yaptı

Gaziantep FK, 2023-2024 sezonu başvurusunu yaptı
Gaziantep futbol kulübü yeni sezonda süper Lig’de yoluna devam etme kararı aldı.

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonuna şehrimizde yaşanan ve onbir ilin etkilediği deprem felaketinin ardından çekilme kararı alan Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunda devam etmek adına resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

AltyapıYI ziyaret etmek amacıyla tesislerE gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Süper Lig Kulüpleri Sorumlusu Müslüm Özmen bu ziyarette Başkan Memik Yılmaz ve Teknik Sorumlu Erdal Güneş ile de bir araya geldi.

BAŞKAN MEMİK YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Kulübe yapmış oldukları ziyaretten dolayı Başkan Memik Yılmaz, Mehmet Büyükekşi ve Müslüm Özmen’e teşekkürlerini ileterek; “Ülkemiz ve şehrimiz oldukça zor günlerden geçti. Asrın felaketi olarak adlandırılan bu süreç bizleri de derinden etkiledi. Ancak üzerimizdeki sorumluluk gereği çalışmalarımızı ve planlamamızı uygulamaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda sizlerin ziyareti bizler için çok önemli. Yeni sezonda yeniden Süper Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Umut ediyorum ki; bir daha böylesi üzücü olaylar yaşanmaz ve güzel yarınları hep birlikte yaşarız. Tekrar Sayın Başkanım Mehmet Büyükekşi ve Müslüm Özmen nezdinde tüm federasyonumuza teşekkür ederim” dedi.

RESMİ BAŞVURU GERÇEKLEŞTİ

Gaziantep Futbol Kulübü 2022-2023 sezonunda ligden çekilmesinin ardından yeni sezonda Süper Lig’de devam etmesi üzerine resmi başvuru da Türkiye Futbol Federasyonu’na iletildi. Konuyla ilgili olarak Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi’de yapılan başvurular sonucunda yasal prosedürlerin bir an önce yerine getirileceğini belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.