Melih Meriç rüzgarı esiyor.... Gaziantep'te Meriç, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor

Melih Meriç rüzgarı esiyor.... Gaziantep'te Meriç, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor
CHP Gaziantep 28.Dönem Milletvekili Adayı Melih Meriç, 14 Mayıs Seçimleri öncesi çalışmalarına hız verdi. Mahalle ve STK ziyaretlerini sürdüren Meriç, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala CHP Gaziantep 28.Dönem Milletvekili Adayı Melih Meriç, farkını ortaya koyuyor. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, sokak sokak dolaşan Meriç, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. STK’ların yakından tanıdığı bir isim olan Meriç, çözüm önerileri ile farkını ortay koyuyor. 

“GAZİANTEP KAZANACAK!”
Geçtiğimiz gün Elifoğlu Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Meriç’e ilgi büyük oldu. Düzenlenen açık hava buluşmasında konuşan Meriç, “Kavga etmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız, ayırmayacağız, birlikte başaracağız... 14 Mayıs akşamı dostluk kazanacak, sevgi kazanacak, Elifoğlu kazanacak, Gaziantep kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

“İKTİDARA HAZIRIZ”
Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meriç, “Çok mutluyuz. İnsanlar memnuniyetlerini dile getirmenin yanı sıra Gazi şehrimizin ve kendilerinin yaşadıkları sorunları da dile getiriyor. Sorunların tamamına hakimiz aslında. Ama yine de her gittiğimiz yerde yeni şeyler öğreniyoruz. CHP ve Millet İttifakı ekibi, sorunların çözümünü içeren pek çok proje ile iktidara hazırdır.”

“SORUNLARI ÇÖZMEKLE YETİNMEYECEĞİZ”
Açıklamalarını sürdüren Meriç, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi, biz sadece sorunları çözmekle yetinmeyeceğiz. İnsanlara karınlarını doyurmanın ötesinde şeyler sunacağız. İyi ve rahat bir yaşam, iş kaygısı duymayan ve yaşlarının güzelliklerini yaşayacakları gençlik projelerimiz ve her kesimin refah düzeyini yükseltecek projelerimiz var. Ankara’ya gider gitmez sözlerimizi gerçekleştirebilmek için çalışmalara başlayacağız’’ ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.