Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kuzeyşehir Ünite Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kuzeyşehir Ünite Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı
Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kuzeyşehir Ünite Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gaziantep’te, yeni yerleşim bölgesi olarak dikkat çeken Kuzeyşehir bölgesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve içerisinde pazar yeri, kütüphane, çocuk kütüphanesi, kadın-erkek taziye evi, kurs merkezi, dükkanlar ve açık otopark bulunan Kuzeyşehir Ünite Merkezi, hizmete düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kuzeyşehir Ünite Merkezi hakkında bilgi verdi


Açılışı yapılan Kuzeyşehir Ünite Merkezi hakkında bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu tesis 4 bin 600 metrekare alan üzerine oturtulmuş, iki kattan oluşan toplam 5 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Bu bölgede nüfus yoğunluğuyla beraber yeni ticaret alanlarına ihtiyaç duyulmuştu. Burada yapılan planlama ile 80 pazarcının hizmet verebileceği Pazar yerimiz var, üst katta kadın-erkek taziye evi var, yine vatandaşların ihtiyacını görebilecek 11 ticari ünitemiz var, gençlerimiz ve çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için 400 kişilik normal kütüphane ile 50 kişilik çocuk kütüphanesi var. Ayrıca hanım kardeşlerimiz için de bir de kurs merkezi oluşturduk. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabileceği mekanları elde edebilmek adına bu gibi faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

“Hizmetin en güzeli yapılıyor”


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise tamamlanan ünite merkezinin örnek bir hizmet olduğunu belirterek, “Rıdvan başkanımız hizmetin en güzelini yapar. Burada eser ortada. Bu hizmet için Rıdvan başkan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.