BARAK’TA CHP ŞÖLENİ! CHP Gaziantep 1.sıra Milletvekili Adayı Avukat Hasan Öztürkmen sahada fırtına gibi esiyor.

BARAK’TA CHP ŞÖLENİ! CHP Gaziantep 1.sıra Milletvekili Adayı Avukat Hasan Öztürkmen sahada fırtına gibi esiyor.
CHP Gaziantep 1.sıra Milletvekili Adayı Avukat Hasan Öztürkmen, sahada fırtına gibi esiyor. Hafta sonu Oğuzeli İlçesine bağlı Güveçli Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Öztürkmen’e Baraklılar ile kucaklaştı. Baraklılar, Öztürkmen’e tam destek sözü verdi…

CHP Gaziantep 1.sıra Milletvekili Adayı Avukat Hasan Öztürkmen, 14 Mayıs Seçimlerine 13 gün kala seçim çalışmalarına hız verdi. Kent merkezinin yanı sıra Oğuzeli, Nizip ve Karkamış ilçelerinde de vatandaşları dinleyen Öztürkmen, Oğuzeli’nde Baraklılar ile buluştu.

MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI!
Güveçli (Germik) Köyü’nde üç bin kişilik yemekte Baraklı vatandaşlarla bir araya gelen Öztürkmen,vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Öztürkmen Ailesi tarafından düzenlenen şölen tadındaki yemekte, Baraklıların Öztürkmen’e ilgisi ve desteği büyük oldu.

3 BİNDEN FAZLA KİŞİ KATILDI!
Yemeğe CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ali Karakan, CHP Gaziantep Milletvekili Adayları Hasan Öztürkmen, Ertuğrul Kaya, Reis Reisoğlu, Adile Mevre Altınbaş, Erdal Geçit, Müslüm Şahinsoy, Selim Karahan, Mehmet İslam, Millet İttifakı Bileşenleri Temsilcileri, Devlet eski Bakanı Mustafa Yılmaz, Gaziantep eski Milletvekilleri Ahmet Yılmazkaya, Akif Ekici, CHP Gaziantep İl eski Başkanı Hayri Sucu, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Sucu, Yılmaz Kireç, Beyhan Külekçi, GÜNSİFED Gaziantep Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

BARAKLILAR ÖZTÜRKMEN’İ BAĞRINA BASTI
Barak halkı, köylerden Oğuzeli’nde toplanarak Öztürkmen için tek yürek oldu, seçimlerde destek vereceklerini açıkladı. Baraklıların, yöre halkının sorunlarını ve taleplerini Öztürkmen’in Meclise taşıyacağına olan inancı tam.

HEDEF EN AZ 6 VEKİL
14 Mayıs seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini kaydeden Öztürkmen, Gaziantep’te CHP’nin oy oranlarını artırarak en az 6 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

RÜZGAR GAZİANTEP’TEN ESECEK!
Türkiye’de başlayan değişim rüzgarının Gaziantep’te de estiğini kaydeden Öztürkmen, 14 Mayıs Seçimlerinin büyük değişimlerin başlangıcı olacağını söyledi. Öztürkmen, Gaziantep’in bir zamanlar olduğu gibi yeniden CHP’nin sarsılmaz kalesi olacağını da sözlerine ekledi.

ÖZTÜRKMEN’DEN BARAKLILARA 3 MÜJDE!
Yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürkmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Baraklıları sevindirecek 3 talepte bulunduğunu ve bu taleplerin olumlu karşılık bulduğunu söyledi. Öztürkmen, “Şimdi sizlerle bu 3 müjdeli haberi paylaşıyorum. Barak Ovası’nın yıllardır beklediği Fırat Suyunu biz getireceğiz. İkinci müjdemiz ise Güneydoğu Birliği yeniden hayata geçirmek olacak. 13.Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ise Baraklılara üçüncü müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, GES Projeleri ile Barak Ovası’nda sulama maliyetlerini ortada kaldıracaklarını ve Barak’a suyun ücretsiz olarak verileceğini söyledi” dedi.
Öztürkmen’in müjdeli katılımcılardan büyük alkış aldı.

BARAKLILAR DA ÖZTÜRKMEN’İ DESTEKLİYOR
Programda CHP Gaziantep Milletvekili Adayları tek tek tanıtıldı. 3 binden fazla sayıda kişinin katıldığı yemek sonrası Baraklılar, Öztürkmen’e tam destek sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.