Anatolia otel kime ve kaça satıldı?

Anatolia otel kime ve kaça satıldı?
10 yıldan bu yana Gaziantep’in göbeğinde ‘ucube’ otel durumunda olan Anatolia oteli nihayet bir Gaziantepli bir iş adamı tarafından satın alındı.

10 yıldan bu yana Gaziantep’in göbeğinde ‘ucube’ otel durumunda olan Anatolia oteli nihayet bir Gaziantepli bir iş adamı tarafından satın alındı. Gaziantep’in tanınmış iş adamı Anatolia otelinin yerine en kısa zamanda modern bir finans merkezi ya da modern bir otel yapmayı planladığı öne sürüldü. Bunun yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin,Anatolia otelinin Gaziantepli bir iş adamı tarafından alınması için hem otel sahibi hem borçlu bankalarla yoğun bir görüşme trafiği yaşayarak Anatolia otelinin satışını sağladılar. Vali Gül ve Başkan Şahin bu otelin Gaziantepli bir iş adamının alması büyük destek sağladılar.

ANATOLİA OTELİ GAZİANTEPLİ BİR İŞ ADAMI SATIN ALDI

10 yıldan bu yana Gaziantep’in göbeğinde ‘ucube’ otel durumunda olan Anatolia oteli nihayet bir Gaziantepli bir iş adamı tarafından satın alındı. Gaziantep’in tanınmış iş adamı Anatolia otelinin yerine en kısa zamanda modern bir finans merkezi ya da modern bir otel yapmayı planladığı öne sürüldü. Bunun yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin,Anatolia otelinin Gaziantepli bir iş adamı tarafından alınması için hem otel sahibi hem borçlu bankalarla yoğun bir görüşme trafiği yaşayarak Anatolia otelinin satışını sağladılar. Vali Gül ve Başkan Şahin bu otelin Gaziantepli bir iş adamının alması büyük destek sağladılar.Böylece 10 yıldır ucube bir şekilde şehrin göbeğinde bulunan oteli Gaziantepli bir iş adamı almış oldu.

ANATOLİA OTELİN GEÇMİŞİ NE?

Gaziantep’te 2008 yılında yapımı başlayan ve 2011 yılında Anatolia otelin hizmete girdiği belirtildi.Yaklaşık 5 yıl boyunca faaliyetini sürüdüren Anatolia oteli 2016 yılında bankalara ve Sgk’ya borcundan dolayı sıkıntıya girdiği ve 7 yıldan bu yana da faaliyet yapamadığı ileri sürüldü.

3 KEZ YANDI

Gaziantep Anatolia oteli 7 yıl boyunca faaliyeti bulunmadığından dolayı hurdacılar ve uyuşturucu kullananların merkezi haline geldiği ve daha sonra da 3 kez yangın çıktı.

DEPREMDE SAĞLAM RAPORU ALDI

Gaziantep Anatolia  oteli depremde yapılan inceleme sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hasarsız bina raporu verdiği ve bu nedenle depremede dayanıklı bina çıktığı kaydedildi.

DEDEMAN’I DİYARBAKIRLILAR, ANATOLİA OTELİDE GAZİANTEPLİLER ALDI

Gaziantep’in göbeğinde ucube bir şeklide bulunan ve 7 yıldır faaliyette bulunmayan ve iflas kararı alan Anatolia oteli Gaziantepli bir iş adamı tarafından Sanayi ve Kalkınma Bankasına borçlarının tümü ödendi ve otelin sahipleri ile anlaşan Gaziantepli iş adamı Kısacık ailesiylede anlaşarak oteli geçtiğimiz pazartesi satın aldığı öğrenildi.Bunun yanı sıra Başpınarda bulunan Dedeman oteli Diyarbakırlılar aldı Anatolia oteli ise Gaziantepli bir iş adamı almış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.