Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! ÖTV muafiyetinde müjdeli haber geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! ÖTV muafiyetinde müjdeli haber geldi!
Ticari araç için ÖTV muafiyeti ne zaman gelecek? Ticari araçlar için ÖTV alın fa alınmayacağı merak ediliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı!

Ticari araçlar adına ÖTV muafiyeti açıklaması gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafınca, Bursa Gemlik’te batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü’nün Temel Atma Töreni’nde Yapılan açıklamanın ayrıntıları merak edilmeye başlandı. Ticari araçlar için ÖTV alınmayacak mı sorusu gündemde yer alıyor. Ticari araçlar adına ÖTV muafiyetinin zaman gelecek? ÖTV muafiyetine dair araştırmalar hız kazanmış durumda. Birçok vatandaş gözünü ÖTV muafiyeti için yapılan açıklamaya çevirmiş durumda. İşte konuya dair detaylar!

ÖTV İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Bursa Gemlik’te Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü’nün Temel Atma Töreni’ninde ÖTV’ye dair Birtakım açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ticari aracını yenileyenlerden ÖTV alınmayacağını ifade etti. ÖTV’ye hayır müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan araç yenilen esnaftan ÖTV alınmayacağını birlikte.

HANGİ ARAÇLARIN ÖTV MUAFİYETİ KAPSAMINDA OLDUĞU BELİRTİLDİ

Esnafa yeni bir müjde dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘evlerde ürettikleri ürünleri internette satanları vergi muafiyeti çerçevesinde alıyoruz. Şehir içi taksi, minibüs dolmuş, çekiciyle iş yapan esnafın aracını yenilerken de ÖTV ödemesi alınmayacak’ ifadelerine yer verdi. Birçok vatandaş tarafından merak edilen ÖTV muafiyeti bu şekilde açıklanmış oldu. Şehir içi kullanılan taksi, minibüs, dolmuş ve çekiciyle iş yapan esnafın aracını yenilerken ÖTV muafiyetin uygulanacağı ortaya çıktı.

BİRÇOK ESNAFIN YÜZÜ GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÖTV muafiyetinin dair açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Gemlik’te Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü’nün Temel atma Töreni’nden ÖTV’ye Dair merak edilenleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ticari aracını yenileyenlerin ÖTV muaf yatağı tabi tutulacağını belirtti. ÖTV konusunda müjdeli açıklamayı dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, araç yenileyecek olan esnaftan ÖTV alınmayacağına vurgu yaptı. Açıklanan ÖTV muafiyeti haberi sonrasında birçok esnafın yüzü güldü. Gelen açıklama ÖTV muafiyeti kapsamında olan araçların hangisi olduğunu belirtti. Bu kapsamda belirtilen araçlardan ÖTV vergisi alınmayacağı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.