Ak Parti'li adaylardan OLAY'a ziyaret, Bozgeyik ve Tanrıöver seçime kilitlendi

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den aday olan Bünyamin Bozgeyik ile Muhammed Hakan Tanrıöver, OLAY Medya Grubunu ziyaret ettiler. Bozgeyik ve Tanrıöver, ziyarette OLAY Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raci Dölek, Spor Müdürü Mustafa Teke ve Spor Yazarı Kenan Yücel ile görüş alış verişinde bulundular.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den aday olan Bünyamin Bozgeyik ile Muhammed Hakan Tanrıöver, OLAY Medya Grubunu ziyaret ettiler. Bu ziyarette çalışmalar hakkında bilgi veren Bozgeyik ve Tanrıöver çalışmaların çok iyi gittiğini ve Gaziantep’in tam anlamıyla seçime odaklandığını söylediler.
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı süresinde Gaziantep ve ilçelerine yapılan spor tesislerine büyük destek sağlayan ve şu anda Ak Parti’den 8. sırada milletvekili adayı olan Bünyamin Bozgeyik, bir haftadan buyana kapı kapı dolaştıklarını ve Gaziantep’in kendilerine bağrına bastığını söyledi. Bozgeyik, “Bundan önce sporda Gaziantep’e önemli desteklerimiz oldu. Bundan sonra siyasi kulvarda elimizden geleni yapacağız. Pazar günü 5 ilçemizi dolaştık. Gerçekten Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti’mize büyük bir destek ve ilgi var. 200 bine yakın yeni genç Ak Partilimiz var. Gaziantep ve ilçelerinde Ak Parti olarak yine en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum” dedi.


Ak Parti’den 10. sırada milletvekili adayı olan Hakan Tanrıöver ise, Gaziantep’in seçime hazır olduğunu belirterek, “Abdülhamit Gül bakanım, Fatma Şahin bakanım ve tüm Gaziantep kenetlenmiş durumda. Yıllardır bu şehrin Gazilik ünvanının, gazilik madalyasının yanı sıra kültür ve sanattada belli bir seviyeye gelmesini sağladık. İnşallah bundan sonraki süreçte 14 Mayıs seçimleri sonrasında Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ak Parti’nin daha iyi hizmetler yapacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.