Chp Gaziantep’te seçim başlangıcı verildi!

Chp Gaziantep’te seçim başlangıcı verildi!
CHP Gaziantep Milletvekili adayları, İl Başkanı ve saha yöneticileri, Gaziantep’in kötü yönetildiğini ve uyuşturucu başta olmak üzere şehirde sanayicisinden işçisine kadar her kesimin mutsuz olduğunu tespit ettiklerini açıkladılar.

Güçlü Anadolu İnternet Gazetecileri Derneği’ni ziyaret ederek, internet haber siteleri ve yerel gazete temsilcileri ile bir araya gelen CHP Heyeti şehrin seçim öncesi sorunlarını dile getirdiler.

GÜÇLÜ EKİPLE GELDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Neşet Uçar, 23. Dönem Milletvekili Akif Ekici, 28. Dönem Gaziantep Milletvekili adayları Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Merve Altınbaş Yılmaz, Müslüm Şahinsoy, Gökhan Çeliktürk, Vijdan Aktaş, eski Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, Lütfi demir ve partinin saha temsilcilerinin birkaç isim gazetecilerle bir araya geldiler.
İL BAŞKANI TESPİT YAPTI
CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Millet ittifakı içinde yer alan diğer partilerin adayları ile birlikte sürekli saha ziyaretlerine devam ettiklerini ve basının hür sesisin kısılmaması için neler yapılması gerektiğinin konuşmak için güçlü bir ekiple basını buluşturduklarını ifade etti.

ÖZTÜRKMEN SIRALADI
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep birinci sıra Milletvekili adayı Av. Hasan Öztürkmen, şehirde en büyük sorunun uyuşturucu sorunu olduğunu vurgulayarak, “Gaziantep’linin sorunlarını birebir yerinde tespit ettik ve 15 Mayıs’tan sonra TBMM’de bu sorunların çözümü için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kimse endişe etmesin” dedi.

MERİÇ’in DEPREM TESPİTİ
2. sıra adayı tecrübeli siyasetçi Melih Meriç ise, 6 Şubat depreminin yaraları sarılmadan insanların evlerindeki hasar sorunlarının çözülmediğini belirterek, “15 gün eğitimle sahaya verilen görevliler hasar tespitini doğru olarak yapamadılar. Bundan dolayı kimi insanlar hasarsız evlerini hasarlı gördü, hasarlı yapılar ise nasıl olduysa hasarsız oldu. Bu muamma binlerce aileyi mağdur etti.

EKİCİ 8 VEKİL DEDİ
2002 yılındaki seçimleri örnek gösteren 23. Dönem Milletvekili Akif Ekici, “2002 yılı seçimleri sonrası ortaya çıkan tabloda bir siyasi parti beklenenin üstünde vekil çıkarmıştı. Hatta sırasını beğenmeyen birisi istifa etmişti çünkü bu sıralamadan vekil çıkamayacağını düşünmüştü. 2023 seçimleri içinde aynı tablo var. CHP’ye olan güven ve ihtiyacı görev seçmenlerin en az 8 Vekil ile Gaziantep’ten bizleri TBMM’ye göndereceğini ve daha fazlası içinde gayret içinde olduğumuzun bilinmesini isterim” dedi.

SORUNLAR YUMAĞI OLDU
Milletvekili adaylarının konuşmalarının ardından değerlendirme yapan İl Başkanı Neşet Uçar, “Gaziantep kötü yönetiliyor. Uyuşturucu başta olmak üzere, ekonomik sıkıntılar, sosyal adaletsizlik ve organize sanayi bölgesindeki sanayicinin şikayetlerini dinledik ve not aldık. Bu kadar sıkıntının dile getirildiği bir şehirde kimse ortamı günlük gülistanlık görmesin. Özetle şehir kötü yönetiliyor ve daha da kötüye gitmemesi için biz tespitlerimizi yaptık. Ekibimizle birlikte 15 mayıs seçimini zaferle tamamlayıp İttifak ortağı partilerle birlikte en fazla Milletvekilini biz çıkaracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.