Gaziantep'te et fiyatları şaşırtıyor! 3-4 ayrı fiyat şok etti

Gaziantep'te et fiyatları şaşırtıyor! 3-4 ayrı fiyat şok etti
Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde kasaplarda ve marketlerde et fiyatları adeta el yakıyor. Ramazan bayramına sayılı günler kala et fiyatlarının dengesizliği vatandaşları adeta zor durumda bıraktı. Yıllardır tek fiyattan satılan etler farklı kategorilere ayrılarak satılmaya başlanırken 280 TL’den 500 TL’ye kadar et satışı yapılması şaşkınlık yarattı.

Ramazan Bayramı’na bir hafta kala iftarda yemek yapmak bayram hazırlığı yapmak isteyen vatandaşlar çarşı ve pazarlara akın ettiler. Vatandaşlar özellikle et fiyatları konusunda şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kasaplarda ve marketlerde her geçen gün yükselen et fiyatlarının uçuk bir şekilde yükselmesinin engellenmesini isteyen vatandaşlar serbest piyasada satılan etlerin denetlenmesini istiyorlar.

FİYATLAR 280 İLE 500 TL ARASINDA
Kasap ve marketlerde satılan etlerin yüksek fiyata satılması tepkilere neden oldu. Serbest piyasa yerine kasap ve marketlerin denetlenmesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar, et fiyatlarından dolayı şaşkın olduklarını söylediler. Kasap ve marketlerde satılan etlerin 280 TL ile 500 TL arasında fiyat değişikliği olması herkesi şok etti.

ETLER KATEGORİYE AYRILDI
Kasap ve marketlerde satılan etlerin farklı kategoride ve farklı bir fiyatla satılması şok etkisi yarattı. Yıllardır tek fiyat üzerinden satılan et, artık marketlerde farklı fiyatlarla satışa sunulurken bu fiyatları gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemediler. Vatandaşlar, “Biz kasaba gittiğimizde tek fiyat olurdu. Şimdi ön but ayrı, arka but ayrı, kıyma ayrı, kuşbaşı ayrı. Bunların belirlediği fiyatlara kim dur diyecek merak ediyoruz” dediler. CUMHUR DÜLEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.