Gaziantep’in önemli markası polisgücü

Gaziantep’in önemli markası polisgücü
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün önemli bir değer olduğunu ve Gaziantep’e ayrı bir heyecan kattığını söyledi. Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ile görüşen Başbuğ, ligleri lider olarak bitiren takımı tebrik ederken Avrupa’da da aynı başarılı sonuçları alacaklarına inandığını söyledi.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile bir araya gelerek elde edilen başarılar konusunda görüş alış verişinde bulundular.
Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’un kulübe ve takıma büyük destek verdiğini ifade eden Başkan Mehmet Kaplan “Avrupa’nın yakından tanıdığı ve Avrupa’nın en üst liglerinde defalarca şampiyonluklar kazanan Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek takımlarına Müdürümüz Sayın Mustafa Emre Başbuğ’un büyük destek ve katkıları vardır. Bizler bu katkılardan dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Kadın ve erkek takımlarımız inşallah şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e kazandıracaktır.” dedi.

Gaziantep Polisgücü Şampiyonlukları İstikrarlı Haline Getirdi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’da istikrarlı şampiyonluklarla sürekli adından Avrupa’da söz ettiren ve Avrupa Şampiyonluk kupalarını Türkiye'ye kazandıran Gaziantep Polisgücü’nün ülkenin tanıtımında da önemli roller üstlendiğini, mazisi başarılarla dolu bu kulübün birçok kulübe de örnek oluşturduğunu ve geçlerin spora yönelmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade ederek başarılarından dolayı kulüp başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.  Gaziantep’in aynı zamanda bir spor kenti olmayı başardığını da sözlerine ekleyen Başbuğ “Gaziantep birçok spor dalı için sahip olduğu alt yapı ve tesislerle önemli bir kenttir. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü de hokey alanında markalaşmış ve şampiyonluğu istikrarlı hale getirerek bu sporun gelişmesi ve ülke genelinde yayılmasında önemli rol oynayan bir kulübümüzdür. Başarılarda emeği geçen kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerini yürekten kutluyorum” dedi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımlarının Şubat ve Mart aylarında Avrupa Şampiyonalarında yeniden şampiyonluk için mücadele edileceği de açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.