Ünlü Astrolog Meral Güven, Kehanetinin Arkasında Durdu: “Seçime 5 Gün Kala Bir Cumhurbaşkanı Edayı Vefat Edecek!” O Tarihte İsmi Açıklayacak!

Ünlü Astrolog Meral Güven, Kehanetinin Arkasında Durdu: “Seçime 5 Gün Kala Bir Cumhurbaşkanı Edayı Vefat Edecek!” O Tarihte İsmi Açıklayacak!
Özellikle deprem felaketinin ardından yakından takip edilmeye başlanan astrolog yorumları, son dönemlerde gündemden düşmemeye başladı. Bu sene içerisinde yaşanacak olası felaketler ile ilgili öngörülerini paylaşmaya devam eden isimlerden biri olan ünlü astrolog Meral Güven, seçime doğru geri sayım devam ederken ortaya attığı bir kehanet ile gündeme damgasını vurdu. İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden önce 2023 yılına ilişkin astrolojik öngörülerini paylaşan ve felaketin yaşanması ile birlikte de yakın takip altına alınan ünlü astrologlar, son dönemlerde gündemden düşmemeye başladılar. 2023 yılının özellikle ikinci yarısının yeni bir döneme geçiş açısından önemli olduğuna işaret eden astrologlar, çarpıcı öngörüleri ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı.

Son dönemlerde göksel tahminlerine göre birtakım olaylara ilişkin açıklamalarda bulunan ve yaptıkları açıklamalar ile de gündeme damgalarını vuran astrologlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından gündemde tutulmaya başlandı. Adından söz ettirmeyi başaran isimlerden biri de ünlü astrolog Meral Güven oldu. Geçtiğimiz sene Trabzonspor’un şampiyonluğunu uzun bir süre öncesinde öngören Meral Güven, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yeni bir tahminde bulundu. Güven’in bir cumhurbaşkanı adayının sağlık sorunları yaşayacağına ilişkin paylaşmış olduğu öngörüsü, Twitter’da olay oldu.

“VEFAT EDECEK!”

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve astrolojik tahminlerini de o hesaplardan sık sık paylaşmaya devam eden ünlü astrolog Meral Güven, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yeni bir gönderi paylaştı. Paylaşmış olduğu gönderide, cumhurbaşkanlığı seçimlerine 5 gün kala bir cumhurbaşkanı adayının vefat edeceğini belirten Güven, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Dün öngörüsüne ilişkin bir paylaşımda daha bulunan Meral Güven, şu ifadeleri kullandı: “Siyasilerin hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına anlam veremiyorum. Kehanetimin arkasındayım. Seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek.”

AÇIKLAYACAĞI TARİHİ PAYLAŞTI!

Meral Güven’in seçim kehaneti ortalığı karıştırırken ünlü astrolog bu kez de tarih paylaştı. Güven, seçime 5 gün kala vefat edecek olan kişinin ismini 27 Nisan tarihinde paylaşacağını belirtti..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.