Bu takıma ne oldu? Gaziantep Basketbol ne yapacak?

Bu takıma ne oldu? Gaziantep Basketbol ne yapacak?
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Fenerbahçe Beko ile deplasmanda karşılaşan Gaziantep Basketbol rakibine 100-50 yenildi. Bu skor ve ortaya konulan görüntü Gaziantep ekibinin dibe vurduğunu bir kez daha gösterdi. Yıllardır Süper Lig’de başarılı sonuçlarla adından bahsettiren Gaziantep Basketbol takımının bu sezon yaşadığı sıkıntının ekonomik olduğu ortaya çıkarken düşmenin en büyük adayı olarak gösteriliyor.

Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe Beko ile karşılaşan ve rakibine 50 sayı farkla mağlup olan Gaziantep Basketbol takımı tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Deprem sonrasında maçlarını İstanbul’da oynamak zorunda kalan Gaziantep ekibi, şansız bir yıl geçirirken Fenerbahçe karşısında ise adeta dibe vurdu. Rakibine 100-50 skorla mağlup olan dev adamların yaşadığı büyük sıkıntı gözler önüne serildi.

İSTANBUL İYİ OLMADI
Kahramanmaraş merkezli büyük deprem sonrasında ligden çekilmek yerine yola devam etmeyi isteyen Gaziantep Basketbol takımı, maçlarını İstanbul’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynadı. İstanbul’da şu ana kadar istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Siyahlı takım bu maçlarda başarısız olarak ligin en alt sıralarına geriledi.


DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYI
Süper Lig’den düşecek takımların netleşmeye başladığı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Konyaspor ile birlikte potada bulunan Gaziantep Basketbol takımı düşmenin en büyük adayı olarak gösteriliyor.


EKONOMİK SIKINTI BAŞ GÖSTERDİ
Gaziantep Basketbol takımında yaşanan düşüşün en büyük nedenlerinden birisi ekonomik olarak öne çıkıyor. Gaziantep Basketbol takımında yönetimin çok ilgilenmediği takımın bir yandan da ekonomik sıkıntılar yaşadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.