Captan Marvel Filminden Tanınan Skrull Uzay Irkını Hikayesi! Secret Invasion’dan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı!

Captan Marvel Filminden Tanınan Skrull Uzay Irkını Hikayesi! Secret Invasion’dan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı!
Nick Fury’nin ve Skrull ırkının gizemli hikayesini izleyeceğimiz Secret Invasion’dan yeni görüntüler ortaya çıktı! Sinematik Evreni’nin esrarengiz dizisi şimdiden merak edilmekte! İşte detaylar...

İlk defa Captain Marvel filmi ile tanınmış olan Skrull uzaylı ırkı, Marvel’ın bir sonraki dizisi için hikayenin merkezinde yer alacak. Samuel. L. Jacskson’ın başrolünü üstlenmiş olduğu Secret Invasion’dan yayınlanan yeni fotoğraflar, merak içinde beklenmekte olan yapıma yeni bir ışık tutmakta.

DİSNEP PLUSTA YER ALACAK

Secret Invasion, Captain Marvel filminde karşılaşmış olduğumuz Skrull ırkının dünyayı gizli bir şekilde işgal etmesinin ele alacak. Samuel L. Jacskson tarafınca oynanan eski SHIELD Direktörü Nick Fury da bu gizemi araştıracak fakat Fury, kimin insan kimin ise Skrull olduğuna dair bir bilgisi olmayacak. Skrull ırkının yaşamış olduğu iç savaşa ve isyan çıkaran Skrull partisinin Dünya’yı işgaline, odaklanacak olan dizi, Samuel L. Jackson, Olivia Colman, Emilia Clarke, Ben Mednelsohn, Carmen Ejogo, Cobie Smulder, Ben-Adir ve Martin Freeman gibi isimlere yer vermiş olacak. Secret Invasioni sene sonu olmadan dijital platformlardan biri olan Disney+ platformunda seyirci ile buluşmuş olacak.

CASUS İZ SÜRECEK

Samuel L. Jackson’ın canlandırmış olduğu Nick Fury karakterinin etrafında şekillenen dizi, casusun dünyanın dört bir yanındaki güçlü konumlara sessiz bir şekilde çifte ajanlar yerleştirmeye dair bir komployu ortaya koymasına dair hikayeyi anlatmakta. Fury, ‘Skrull’ olarak bilinmekte olan ve insan kılığında da olabilen yeşil renkte olan uzaylıların izini, dünya genelindeki ajansları ile takip etmeye devam edecek. Bahsi geçen dizi 21 Haziran 2023 tarihinde izleyicinin karşısında olacak. Dizi hakkında gelecek yorumlar ise şimdiden merak edilmekte. Sahip olduğu zengin oyuncu kadrosu ile seyircilerin ne yorum yapacağı, dizinin konusunu, işlenişini beğenip beğenemeyecekleri dizi yayın tarihinden sonra belli olacak.

21 HAZİRANDA SEYİRCİ İLE BULUŞUCAK

Dizi 21 Haziran 2023 tarihinde seyirci ile buluşmuş olacak. Diziye dair ilk görüntüler ise internet ortamında yer aldı. Birçok tanıdık ismin yer aldığı yapım heyecan içinde beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.