Mutfak tüpü alımına özel süreli kampanya duyuruldu: 12 kg'lık ev tüpü 320 TL! Son 3 gün…

Mutfak tüpü alımına özel süreli kampanya duyuruldu: 12 kg'lık ev tüpü 320 TL! Son 3 gün…
İpragaz ile ev ekonomisine fırsat sunan indirim kampanyası duyuruldu. Diğer kampanyalardan farklı olarak 12 KG İpragaz ev tüpü sadece 320 TL'yi satılacak. Tek şart belirlenmiş süre içerisinde kampanyaya katılım sağlamak. İşte detaylar…

Mutfak ekonomisi için benzersiz bir kampanya sınırlı süreliğine duyuruldu. Maddi olarak zor dönemden geçiyor olabilir veya asgari ücretin enflasyon karşısında eridiği bu süreçte daha ekonomik bir çözüm yolu arıyor olabilirsiniz. Turkcell Bizce kullanıcıları için hazırlanmış bu kampanya 12 kiloluk ev tüpünü eski fiyatından satın alabilmeyi sağlayacak. Uygulama üzerinden katılım sağlayanlar 4 Nisan tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayabilecek.

12 KG'LIK EV TÜPÜ İNDİRİM BİZCE BAŞVURUSU

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Turkcell müşterisi olması ve Bizce uygulamasını cep telefonuna indirmesi gerekiyor. Cep telefonu üzerinden en yakındaki İpragaz bayisi öğrenilebilir. Kampanya kapsamında “Şifre al” butonu kullanılarak ya da sms ile katılım sağlanabilir. Kampanya için belirlenen son gün 4 Nisan 2023 saat 23.59 olarak yayınlandı. 12 kiloluk ev tüpü belirlenen gün ve saate kadar sadece 320 TL'ye satın alınabilir.

12 KG'LIK EV TÜPÜ İNDİRİM KAMPANYASI MESAJ İLE BAŞVURU

Kampanya dönemi içerisinde geçerli faydadan yararlanmak isteyenler Turkcell Bizce uygulaması içerisinde yer alan kampanyaya gelerek şifre al butonunu kullanmalıdır. Sms ile katılmak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmında İPRAGAZ yazarak 2263'e kısa mesaj olarak gönderilmelidir. Ardından gelecek olan şifrenin bayiliğe gidilerek gösterilmesi yeterli oluyor. Kampanyadan bireysel Turkcell kullanıcıları yararlanabilir. İşyeri aboneleri faydalanamaz.

12 KG'LIK EV TÜPÜ İNDİRİM KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dönemi boyunca her hat kullanıcısı yalnızca bir kez kampanyaya katılabiliyor. Farklı kampanyalarla beraber birleştirilerek kullanılamıyor. Kampanya için aylık katılım sınırı 10.000 kişi olarak belirlenmiştir. Katılım sağlayan her bir müşteri süreçte şirkete veya bayiliğe yönelik kişisel bilgilerini sunmuş, kişisel verilerin korunması kanununu kabul etmiş ve metni okuyarak tüm hakları İpragaz üzerinden korunur hale gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.