QNB Finansbank Resmen Duyurdu! SGK, Bağ- KUR, Emekli Sandığı Ve EYT'liler İçin Kişi Başı 9 Bin 200 TL Ödenecek!

QNB Finansbank Resmen Duyurdu! SGK, Bağ- KUR, Emekli Sandığı Ve EYT'liler İçin Kişi Başı 9 Bin 200 TL Ödenecek!
Yeni ayın emekli ek ödeme kampanyalarını duyuran QNB Finansbank, EYT’lilerin de başvurularına açılmış olan yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte detaylar..

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan maaş ödemesi alan ve bu ay ilk kez ödeme alacak olan EYT’liler için yeni ek ödeme kampanyaları düzenlediğini duyuran QNB Finansbank, söz konusu kampanyalar için başvuru ekranlarının erişime açılmış olduğunu bildirdi.

Her ay olduğu gibi bu ay da hem mevcut emekliler hem de ilk kez maaş alacak olan EYT’liler ve diğer yeni emekliler için yeni kampanyalar geliştiren özel banka QNB Finansbank, ay sonuna kadar geçerli olacak olan ek ödeme kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI NİSAN 2023

Nisan ayına girilmesi ile birlikte birçok farklı başlık altında yeni kampanyalar geliştiren QNB Finansbank, emekliler ve EYT’liler için de avantajlı kampanyalar düzenlediğini bildirdi. Söz konusu ilk kampanyasının bir promosyon kampanyası olduğunu belirten QNB Finansbank, maaş hesabının 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden tüm emeklilere ve yeni emeklilere, şu tutarlarda ödeme yapacağını bildirdi:

  • 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alan emeklilere: 4 bin 800 TL
  • 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alan emeklilere: 5 bin 600 TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 7 bin 200 TL
  • 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alan emeklilere: 8 bin TL

KREDİ KARTI KULLANANA BİN 200 TL TUTARINDA İNDİRİM TANIMLANACAK!

Emekli maaşı hesabını taşıyan ve ilk kez maaş alacak olup da maaş bankasını QNB Finansbank olarak belirleyen tüm emeklilere maaş harici 8 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını ifade eden özel banka, ek olarak bir kart kampanyası da düzenlediğini bildirdi. Söz konusu kampanya kapsamında kredi kartı kullanımını zorunlu tutan QNB Finansbank, emekli vatandaşların sene boyunca yapacak oldukları market ve eczane alışverişleri karşılığında bin 200 TL’ye kadar indirim avantajını yakalayacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.