Seçkin Koleji orta hasarlıdan kapandı

Seçkin Koleji orta hasarlıdan kapandı
Yıllardır Gaziantep’te Eğitim-Öğretim veren Gaziantep Seçkin Koleji’nin yayınladığı bildirildi okulun 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapanacağı öğrenilirken kapanma nedeninin ise kamuoyuna yanlış aktarıldığı bildirilirken okulun büyük depremde zarar gördüğü ve orta hasarlı olduğu için yıkım kararı verildiği ileri sürüldü. Bunun için okulunda 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapanacağı kaydedildi.

Kamuoyuna bildiri yayınlayan ve yıllardır Gaziantep eğitimine hizmet ettiğini söyleyen Seçkin Koleji Yönetim Kurulu 2023-2024 Eğitim öğretim yılında kapanacağını açıkladı. Bunun üzerine yapılan araştırmada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yaptığı incelemede binanın orta hasarlı olmasından dolayı yıkılma kararı yönünde karar verildiği iddiaları üzerine Eğitim-Öğretim yapma imkanı olmadığı için gerçek kapanma nedeninin orta hasarlı olduğu için kapatıldığı ileri sürüldü. Bu nedenle Gaziantep Seçkin Koleji kamuoyuna bazı sorunlarından dolayı kapandığını açıklarken asıl nedenin binanın orta hasarlı olmasından dolayı gerçekleştiği öne sürüldü.

KOLON KESME İDDİASI
Gaziantep Seçkin Koleji’nin yeni öğretim yılında kapanacağı öğrenilirken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yaptığı incelemeler sonrasında okulda bazı kolonların kesildiği ve bundan dolayı Kahramanmaraş Merkezli büyük depremde darbe aldığı ileri sürüldü. Kolon kesme sonrasında okulun tehlike arzettiği ileri sürüldü.

İŞTE SEÇKİN KOLEJİ’NİN DUYURUSU
Çeyrek asrı aşan geçmişiyle eğitim öğretime hizmet veren Seçkin Koleji olarak sadece bir okul değil velisiyle, öğretmeniyle, öğrencisiyle kocaman bir aile olduk biz. Gaziantep'te özel okulların yeni yeni tanınmaya başlandığı bir dönemde siz değerli velilerimizin destek ve katkıları ile okulumuzu hiç yoktan var ettik ve açtığımız yolda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sosyal ve akademik anlamda örnek gençler yetiştirdik. Başarılarımızla sadece Gaziantep'te değil Türkiye'de
hatta dünyada adından söz ettiren bir okul olduk hep. Üzülerek dile getirmek isteriz ki taşıdığı vizyonla yarınlarda var olma hayalini 28 yıla sığdırıp adından başarıyla bahsettiren Seçkin Koleji 2023-2024 eğitim
öğretim yılı itibarıyla bu yolculuğa son verme kararı almıştır. Seçkin Kolejinin kıymetli evlatları; sizleri vatansever, çalışkan, ileri görüşlü, güçlü ve sevgi dolu insanlar olarak yetiştirmekte azamî özen gösterdik. Okulumuz var olduğu dönem boyunca bizlere yaşattığınız her başarı, gururumuz oldu. Bundan sonra da sizlerden beklentimiz, çok çalışınız ve yarınlarınıza güveniniz. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Hepiniz mutlu ve başarılı olunuz. Sizlere kattıklarımızla doğru insan olma yolunda adımlar atmaya devam edeceğinize eminiz.
Özel Seçkin Koleji Yönetim Kurulu olarak beraber yola çıktığımız idarecilerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyor; değerli velilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Sevgi ve saygılarımızla..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.