Canlı Yayındaki Konukla Tatlı Anlar Yaşandı! Nihat Hatipoğlu İle İftar Programı’nda Konuk Hatipoğlu’nun Kedisi Oldu!

Canlı Yayındaki Konukla Tatlı Anlar Yaşandı! Nihat Hatipoğlu İle İftar Programı’nda Konuk Hatipoğlu’nun Kedisi Oldu!
Ramazan günlerinde ekranın tanıdık siması Nihat Hatipoğlu programında kediyi konuk etti! Hatipoğlu yapmış olduğu canlı yayına kedisi ile katıldı. İşte detaylar!

Ünlü ilahiyatçı isim Nihat Hatipoğlu, canlı yayınlanmakta olan iftar programına bir konuk ile geldi. Nihat Hatipoğlu konuğunu ‘herkes kendisini soruyor’ diyerek tanıtımını yaptı. Dün akşamki programına kendi kedisi ile katılan Nihat Hatipoğlu, programında tatlı anlara şahit olundu. İftar programına kedisi İnci de eşlik etti. İşte detaylar!

KEDİ İLE CANLI YAYIN

Ramazan ayında her iftar vaktinde ekranlara çıkan Nihat Hatipoğlu, sunmuş olduğu programa dün tatlı bir konuk ile katıldı. Nihat Hatipoğlu ile İftar Programında dün tatlı anlara şahit olundu. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, iftar programına kedisi İnci’yi de getirmişti. Sene boyunca izleyicilerin İnci’yi sormuş olduğunu ifade eden Nihat Hatipoğlu, ‘İnci Hanım, artık bizim ailemizin bir ferdi oldu. 4 senedir kendisi bizimle yaşamına devam etmekte. Hayvanları sevmek, onlara karşı merhamet sahibi olmak dinimizin bize olan bir emridir. Peygamber Efendimizin (sav) ‘Siz yerdekilere merhamet gösterin ki göktekiler de size merhamet gösterin’ buyurdu’ ifadelerine yer verdi.

AİLENİN BİR ÜYESİ GİBİ

Nihat Hatipoğlu, kedisi İnci’yi ailelerinin bir parçası gibi sevmiş olduklarını, aileyi sayarken içinde onu da eklemiş olduklarını ifade ederek hayvan sevgisine dikkat çekti ve ‘Onlar da sevgiden son derece iyi anlıyorlar. Onları severseniz Allah da sizi sevmiş olur’ diye açıklama yaptı.

4 YILDIR KENDİLERİYLE OLDUĞUNU İFADE ETTİ

Her Ramazan canlı yayınla iftar programı yapan Nihat Hatipoğlu sene de iftar geleneğine devam etti. Bu yılda ekranlarda canlı yayın ile seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Dün ki iftar programında ise tatlı anlar kaydedildi. Nihat Hatipoğlu birçok kimsenin merak ettiği kedisi ile canlı yayına katıldı. Hatipoğlu kedisinin adını İnci olduğunu ve 4 senedir de kendileri ile beraber olduğunu ifade etti. Hayvan sevgisinin sünnet olduğunu dile getiren Hatipoğlu, kedinin de artık aileden bir üye olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.