Gaziantep FK lige devam edecek

Gaziantep FK lige devam edecek
Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü gelecek sezon lige devam edecek. Memik Yılmaz başkanlığındaki Gaziantep Futbol Kulübü, şimdiden gelecek sezonun planlarını yaparken güçlü bir kadro oluşturmak için hareket ediliyor.

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinden sonra lige devam edemeyen ve Süper Lig’den çekilen Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunda Süper Lig’deki yerini alacak. Yeni başkan Memik Yılmaz yönetiminde güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Kırmızı-Siyahlılar, yeni sezonda yollarına devam edecekler.


HATAY MAÇLARINI BAŞKA ŞEHİRDE OYNAYACAK
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde kentin yıkıma uğraması nedeniyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor, gelecek sezon için rotasını belirledi. Gaziantep FK ile birlikte Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor gelecek sezon lige devam edecek. Hatayspor, lig maçlarını İstanbul, Ankara ve İzmir'de oynamayı planlıyor. 


GAZİANTEP KENDİ EVİNDE
Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezonda kendi sahasında maçlarını oynamaya devam edecek. Hatayspor, maçlarını başka bir şehirde oynama kararı alırken Gaziantep ise kendi sahasında yoluna devam edecek. Bu sezon 15 futbolcusunu kiralık olarak gönderen Gaziantep Futbol Kulübü, bu oyuncuların yanına iyi transferler yaparak yeni sezona hazırlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.