Dijital platformlar ortak karar aldı! Aboneliklerde yüzde 50 indirim uygulanacak! Son tarih…

Dijital platformlar ortak karar aldı! Aboneliklerde yüzde 50 indirim uygulanacak! Son tarih…
Gençlerin severek kullandıkları popüler dijital platformlar belirli bir süreye kadar %50 indirimli üyelik fırsatı sunan kampanyasını duyurdu. O platformlar ile kampanyaya başvuru şartları detayları ile haberimizde…

Popüler dijital platformlar arasında yer alan oyun, müzik, dizi, film, belgesel yapımları için özel olarak tasarlanmış uygulamalarda dev indirim başladı. Yaygın olarak kullanılan uygulamalar üzerinden sunulan fırsattan yararlanmak isteyenlerin QNB Finansbank müşterisi olması yeterli oluyor.

Bankanın sunduğu teklif 30 Haziran tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Bütün Enpara.com müşterileri kampanya dahilinde sunulan faydadan yararlanabiliyor. Kampanya Enpara.com hesabı oluşturup “ kredi kartı talebinde” bulunan kullanıcılar için geçerli olacak.

İNDİRİMLİ DİJİTAL PLATFORM UYGULAMALARI HANGİLERİDİR?

30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya bu tarihe kadar her ay yapılacak ödemelerde kendini yenileyerek harcamaların %50'sini hediye edecek. Enpara.com üzerinden duyurulan kampanyanın detaylarında yer alan dijital uygulamalar şunlardır:

“Netflix, Amazon Prime, Spotify, Exxen, YouTube Premium, Steam, Xbox, Disney Plus, Playstation Network.”

DİJİTAL PLATFORM UYGULAMALARINDA GEÇERLİ %50 İNDİRİMDEN NASIL YARARLANILIR?

Dijital uygulamalarda %50 indirim kampanyasına katılmak isteyenler Enpara.com hesabı üzerinden en az 2 adet fatura ödeme talimatı vermelidir. Ayrıca bankaya ait kredi kartı ekstra borcunu en az 5 bin TL olması gereklidir.

Kampanyaya dahil edilen ve detaylarda adı geçen uygulamalar üzerinden kredi kartı ile yapılacak harcamalar kabul edilecek. Toplamda 150 TL'ye kadar yapılmış tüm harcamaların %50'si hediye edilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Kampanya dönemi devam ederken kazanılan indirimler bir sonraki yayın 7. günü kullanılan vadesiz TL hesabına aktarılacak. Bu kampanya her ay düzenli olarak devam edecek olup 30 Haziran tarihinde sona erecektir. Sanal kredi kartı ile yapılmış harcamalarda kampanya sürecine kabul edilir. Harcama yapıldıktan sonra ay sonunda iki farklı fatura ödeme talimatı vermek gerekiyor. Ayrıca o ay içerisinde kesilecek ekstrenin 5 bin TL'den az olması gerekiyor. İade işlemi gerçekleşen kullanıcılara kısa mesaj ile bildirimde bulunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.