Gaziantep’te Olay Yaratan İndirim Kampanyası! 4 Nisan 2023 BİM Aktüel Ürün Kataloğu Yayınlandı! Kebap 29 TL, Peynir 79 TL, Salam 35 TL!

Gaziantep’te Olay Yaratan İndirim Kampanyası! 4 Nisan 2023 BİM Aktüel Ürün Kataloğu Yayınlandı! Kebap 29 TL, Peynir 79 TL, Salam 35 TL!
Düzenlediği indirim kampanyaları sayesinde milyonlarca tüketicinin dikkatini çekmeyi başaran zincir market BİM, nisan ayının ilk indirim kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda özellikle temel gıda ürünlerinde indirime gidilmiş olduğunu belirten zincir market, detayları paylaştı. İşte BİM’in 4 Nisan 2023 tarihli aktüel ürün kataloğu…

Artan market ürünleri fiyatları sebebi ile bütçe desteklerine ihtiyaç duymaya başlayan tüketiciler, zincir marketlerin indirim kampanyalarını yakın takip altına aldı. Başta gıda ihtiyaçları olmak üzere diğer temel ihtiyaçlarını da bütçeleri dahilinde karşılamak isteyen tüketiciler, en düşük fiyat garantisi veren zincir marketleri araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren zincir market BİM, yeni aya özel düzenlemiş olduğu indirim kampanyasını müjdeledi.

Mart ayının son haftası içerisinde olduğumuz şu günlerde nisan ayına özel yeni bir kampanya düzenleyerek tüketicileri önceden bilgilendirmeyi tercih eden zincir market BİM, 4 Nisan 2023 tarihinde başlayacak olan indirim kampanyası kapsamında başta gıda ürünlerinde olmak üzere pek çok farklı ürün grubunda indirime gitmiş olduğunu bildirdi.

BİM 4 NİSAN GIDA ÜRÜNLERİ İNDİRİMİ

BİM, 4 Nisan 2023 tarihinde başlayacak olan indirim kampanyası kapsamında satışa sunulacak olan gıda ürünlerini ve ilgili ürünlerin uygun fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

  • Aknaz tam yağlı dilimli tost peyniri 1 kg: 139 TL
  • Eker yarım yağlı yoğurt 5 kg: 99,50 TL
  • Aknaz az yağlı beyaz peynir 1 kg: 79,50 TL
  • Namet dana kebap 150 g: 27,50 TL
  • Beşler dana Macar salam 240 g: 35,50 TL
  • Erpiliç dondurulmuş soslu piliç kanat 1 kg: 54,50 TL

BİM 4 NİSAN DİĞER ÜRÜN İNDİRİMLERİ

Zincir market BİM tarafından düzenlenmiş olan 4 Nisan 2023 tarihli indirim kampanyası kapsamında satışa sunulacak olan diğer ürünler ve ilgili ürünlerin fiyatları şu şekilde açıklandı:

  • Quenn havlu kağıt 12’li: 95 TL
  • Quenn tuvalet kağıdı 24’lü: 117,50 TL
  • Asperox ultra yağ sökücü sarı güç 1 L: 29,75 TL
  • Asperox yüzey temizleyici 2,5 L: 35,50 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.