Akaryakıt alacaklara özel müjde geldi! 75 TL destek sağlanacak! Son 2 gün…

Akaryakıt alacaklara özel müjde geldi! 75 TL destek sağlanacak! Son 2 gün…
Milyonlarca araç sahibini destekleyecek olan bu yeni gelişme Petrol Ofisi şubeleri tarafından duyuruldu. Akaryakıt alımına harcadıkça kazandıran tarife kapsamında 75 TL nasıl kazanılacak? İşte detaylar…

Petrol Ofisi şubelerine gelerek tek seferde ya da farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişi 60 TL MaxiPuan kazandırıyor. Pazarama uygulaması üzerinden “Öde-Geç” adımını kullanarak yapılacak harcama toplamda 75 TL MaxiPuan kazandırıyor.

Türkiye İş Bankası, Petrol Ofisi ile ortaklaşa anlaşması doğrultusunda hediye edilen MaxiPuanlar kampanyaya katılım sağlayan ve şartları yerine getiren kullanıcılar için 4 Nisan tarihinde hesaba yüklenir. İş Bankası hesabı olan kullanıcılar için geçerliliğini koruyan kampanya 31 Mart 2023 tarihinde sona erecektir.

AKARYAKIT HARCAMASINA 75 TL NASIL KAZANILIR?

Kampanyanın bitimine günler kala detaylar merak edildi. Maximum Kredi Kartı ya da temassız Öde-Geç sistemi kullanılarak yapılacak olan harcamalar toplamda 75 TL MaxiPuan kazandıracak. Kampanyaya katılmak isteyenler; yapılacak akaryakıt harcamasını katılım öncesi ya da sonrası gerçekleştirebilir.

Kampanyaya katılabilmek için; İş Bankası resmi internet sitesi ya da Maximum Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilir. Bunun için cep telefonuna Maximum Mobil uygulaması ya da İşCep uygulaması indirilebilir. Uygulama içerisinde yer alan “Kampanyalar” kategorisine gelerek “KATIL” butonuna tıklamak yeterlidir.

AKARYAKIT HARCAMASINA 75 TL KAZAN KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya ücretsiz katılım sağlanabiliyor. 75 TL'ye MaxiPuan kazanmak isteyenlerin en az 1 adet Maximum Kartı bulunmalıdır. Öde-Geç özelliğini açık olmalıdır. İş Bankası Maximum Bireysel Kredi Kartları, Bankamatik Kartlar ya da MaxiPara kartları ile yapılacak işlemler geçerliliğini koruyor. Ticari Bankamatik ya da Kredi Kartı ile yapılacak işlemler sürece dahil edilmiyor.

Kampanya dönemi boyunca kazanılan tüm MaxiPuanlar 4 Nisan tarihinde karta yüklenir. Kullanılmadığında 31 Mayıs tarihinde hesaptan geri alınır. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.