AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent Gaziantep'in Nurdağı'na çıkarak paylaşımda bulundu! Deprem bölgesi olan Gazianteplilere de müjdeyi verdi: "Altyapı bitmek üzere son 1 hafta!"

Kahramanmaraş'ta yaşanan 11 ilde yıkıcı etkisini gösteren depremin ardından deprem bölgesine en büyük yardımı şarkıcı ve hayırsever Haluk Levent iletmişti. Haluk Levent’in sosyal medya hesabı üzerinden Gaziantep'in Nur Dağı'na çıkarak yaptığı paylaşım ilgi gördü. “Altyapılar bitmek üzere” diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Haluk Levent gençliğinden beri bütün varını yoğunu tamamen hayır işlerine adamış Türk rock şarkıcısı ve hayırseverdir. Kendi imkanları ile kurmuş olduğu AHBAP derneğinde bugüne kadar zor durumda kalan yoksullara ve ihtiyaç sahiplerine önemli yardımlarda bulunmuştur. 1968 doğumlu olan ve şu an 54 yaşında olan Haluk Levent bugün Nur dağından paylaşımda bulundu.

“AFAD VE KAYMAKAMLIK İLE GÖRÜŞTÜM!”

Deprem bölgeleri arasında bulunan Gaziantep'te çekim yapan Levent depremzedelere de müjdeli haberde bulundu. Deprem nedeniyle bu bölgelerde evleri göçük altında kalan ve kullanılmaz hale gelen vatandaşlar için çadırlar kurulmuştu. Ardından çadırların yerine konteyner evler aldı. Haluk Levent'in paylaşımında özellikle altyapının bitmek üzere olduğuna yönelik verdiği o haber uzun süredir konteynırlarda kalmak zorunda olan depremzedeler içinde müjdeleyici bir gelişme oldu.

 Haluk Levent'in böyle bir böyle önemli bir olayı aktarabilmesindeki bilgi paylaşımı elbette ki Kaymakamlık ve AFAD ile yaptığı görüşme sonrasında aktarılmıştı. Dikkat çeken paylaşımı 8,6 mn takipçisi bulunan Twitter hesabı üzerinden aktarıldı.

NUR DAĞINDAN YAPILAN O PAYLAŞIM…

Levent, Nur dağından konteynırları tek tek görüntüledi. O anlar 304,4 Bin görüntüleme aldı. Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

 “Nur dağına geldim. Kaymakamlık ve AFAD ile görüşmelerimi tamamladım. Aldığım bilgilere göre altyapı bitmek üzere…AHBAP konteynırları artık beyaz. Yukarı köylere baktığımda pek çok ailenin AHBAP konteynerine kavuştuğunu da görüyorum. Konteyner kentlerde bir haftaya kadar inşallah oturum sağlanacak. İki farklı prefabrik okulu da bu alana yapıyoruz” diyerek müjdeyi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.