O Yorumu İle Gazianteplileri De İnciten Muharrem İnce, Herkesten Özür Diledi!

O Yorumu İle Gazianteplileri De İnciten Muharrem İnce, Herkesten Özür Diledi!
Millet İttifakı’na katılmayarak cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan eden ve geçtiğimiz günlerde 100 bin imzaya erişerek adaylığı YSK tarafından da kabul edilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tüm sanatçılardan özür diledi. İşte İnce’nin özrüne sebep olan o açıklamasına ve ünlülerin İnce’ye tepkilerine ilişkin ayrıntılar…

Son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde o dönemki partisi Cumhuriyet Halk Partisi adına cumhurbaşkanı adaylığını ortaya koyan sonrasında ise çeşitli sebeplerden ötürü partiden ayrıldığını açıklayan Muharrem İnce, “Memleket Partisi” ismini vermiş olduğu yeni partisi ile dikkatleri üzerine çekti. Genel başkanlığını yapmış olduğu parti ile Millet İttifakı’na destek verip vermeyeceği merak konusu olan İnce, tüm tepkilere rağmen kendi partisinden cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.

Memleket Partisi cumhurbaşkanı adayı olarak birçok alanda açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, seçimlere katılabilmesi için toplaması gereken 100 bin imzaya erişti. YSK tarafından adaylığı onaylanan İnce, sonrasında yapmış olduğu bir açıklamada sanatçılara söylediği sözler ile dikkatleri üzerine topladı. İnce’nin “sözde sanatçılar” çıkışına Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz ve Fazıl Say başta olmak üzere birçok ünlü isimden tepki geldi. İnce’ye seçim öncesi tepkiler büyümeye devam ederken beklenen özür mesajı geldi. İnce, sosyal medya hesabı aracılığı ile bir özür mesajı yayınladı.

“SÖZDE SANATÇILAR ÇIKIŞI” İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyabilmesi için toplaması gereken 100 bin imzaya erişen ve sonrasında da bir konuşma yapan Muharrem İnce, tepki çeken o konuşmasında şu ifadelere yer vermişti: “Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mi? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz’da viskilerini yudumlarken memlekete yol gösterenler…”

ÖZÜR MESAJI GECİKMEDİ!

Şahan Gökbakar, Fazıl Say ve Gökhan Özoğuz başta olmak üzere birçok ünlü isim Muharrem İnce’nin “sözde sanatçılar” çıkışına tepki gösterdi. Tepkiler büyümeye devam ederken İnce’den yeni bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda John Steinbeck’ten alıntı yapan İnce, şu ifadeleri kullandı: “Bir insana dengesini kaybettirip sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz’ der. Çok üzerime gelindi. Normalde hiç kullanmadığın bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında “sözde sanatçılar” şeklinde bir ifade çıktı ağzımdan. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifadeden ötürü bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin tüm sanatçılarından özür diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.