Alparslan Büyük Selçuklu da üzen veda! O isimler artık kadroda olmayacak!

Alparslan Büyük Selçuklu da üzen veda! O isimler artık kadroda olmayacak!
TRT 1'in en sevilen yapımı Alparslan Büyük Selçuklu'da üst üste yaprak dökümü yaşanıyor. Sevilen iki karakter diziye veda ediyor. Veda etme sebepleri ve ayrılan isimler detayları ile haberimizde….

2021 tarihinden beri TRT 1 ekranlarında sevenleri ile buluşan dizinin hayran kitlesi hem sosyal medyada hem de televizyonlarda reytingleri yükseltiyor. Kendi günü ve kendi saatinde yayınlandığı anda listede erişim rüzgarı estiren dizide yaprak dökümü yaşanıyor. Sağlam bir proje ve sağlam bir kadro ile gündeme gelen dizideki iki karakterin ayrılışının sebebi anlaşıldı.

DİZİDEN NEDEN AYRILDILAR?

Büyük Selçuklu dizisinde Aybars karakterine can veren Atsız Karaduman dizideki hikayesi sonlandığı için ayrıldığını paylaştı. Poyraz Karayel, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerin popüler ismi Alparslan Büyük Selçuklu'daki performansı ile göz doldurmuştu.

Senaryo gereği ayrılan bir başka isim ise dizide Arslan Yabgu'nun oğlunu oynayan Kutalmış karakterine can veren Kanbolat Görkem Arslan oldu. Repliği bittiği, senaryodaki süresi tamamlandığı için diziden ayrıldığı haberi verildi. Arslan; Poyraz Karayel, Ezel, Kuruluş Osman gibi popüler projelerde yer almış isimler arasındaydı.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNİN KADROSU!

Televizyonculuk tarihinde Diriliş Ertuğrul'dan sonra en çok tutan yapımlardan biri Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oldu. Akli film imzalı olarak Sedat İnci'nin yönetmenliğini yaptığı Emre Konuk'un senaryosunu üstlendiği dizi rekor kırmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümünde heyecanlı bir bekleyiş sürerken bu hafta 49.yeni fragmanı ile nefes kesen bir bölüme davetiye çıkardı. TRT'nin benzersiz yapımları arasında yer alan dizinin oyuncu kadrosu arasında Sultan Alparslan rolünü Barış Arduç, Nizamülmülk rolünü Mehmet Özgür, Barış Arduç'un partneri olarak ise Fahriye Evcen yer alıyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNİN KONUSU!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu Türklere Anadolu'nun kapılarını sonuna kadar açan Sultan Alparslan ve onun zafer dolu yolculuğu ele alınıyor.

Senaryo gereği Selçuklu sultanı Tuğrul Bey veliahtını tayin edeceği gün Bizanslıların Türkmenlere saldırdığı haberini alıyor ve Anadolu seferini başlatıyor. Sefere giden Selçuklu melikleri bir takım suikastçıların saldırısına uğruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.