Ramazan Bayramına özel alışverişe 2 bin TL hediye edilecek! Tatil kampanyasına katılmak için son 5 gün…

Ramazan Bayramına özel alışverişe 2 bin TL hediye edilecek! Tatil kampanyasına katılmak için son 5 gün…
Firmaların Ramazan bayramına özel kampanyaları duyurulmaya başlandı. TatilSepeti uygulaması üzerinden yapılacak rezervasyon başvurusu toplamda 2 bin TL Bankkart Lira kazandıracak. Başvuru sürecine ve sms bilgisine nasıl ulaşılır?

Ziraat Bankası ve TatilSepeti anlaşmalı yeni kampanya peşin ve taksitli alışverişlerde 2 bin TL Bankkart Lira kazandıracak. 31 Mart tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kısa mesaj yolu ile ya da uygulamayı kullanarak katılım sağlaması mümkün olacak.

TATİL SEPETİ 2 BİN TL KAZANDIRAN KAMPANYA BAŞVURUSU

TatilSepeti üzerinden kredi kartı ya da banka kartı ile yapılacak tek seferlik alışveriş toplamda 2 bin TL Bankkart Lira kazandırıyor. Sms ile katılım sağlamak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına TATİLSEPETİ yazarak 4757'ye kısa mesaj olarak gönderebilir. Alışverişin Bankkart POS cihazı ile yapılması önemlidir.

 Kampanya dönemi devam ederken kazanılan Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde hesaba yüklenir. Kullanılmadığında 17 Mayıs tarihinde hesaptan geri alınır. İstendiğinde kampanya Bankkart Mobil uygulama ya da bankkart.com internet sitesi üzerinden ulaşılabilir. Kampanya dönemi boyunca her müşteri yalnızca bir kez ödülü kazanabilir.

TATİL SEPETİ 2 BİN TL KAZANDIRAN KAMPANYA DETAYI

Kampanyalı süreçte Tatil Sepeti üzerinden yapılacak 7 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasındaki alışverişler 750 TL, 12 bin 500 TL ile 20 bin TL arasındaki alışverişler 1.250 TL, 20 bin TL üzeri alışverişler 2 bin TL Bankkart Lira kazandırıyor. Ek kart ile yapılan tüm harcama asıl karta yansıtılıyor.

Kampanya dönemi devam ederken oluşturulan rezervasyon iptal ya da iade edildiğinde kazanılan Bank kart Lira hesaptan geri alınıyor. Ön ödemeli rezervasyon yaptırmak isteyenler için limit 7 bin 500 TL’ye ulaştığında kampanya sürecine dahil ediliyor. Kampanya dahilinde yurtiçi ve yurt dışı tur paketleri ile yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti satışları geçerli olmuyor. Ziraat Bankası, Tatil Sepeti ile ortaklaşa başlattığı kampanyası üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.