Mobil uygulama ile Altın Puan kazanarak ev faturanızı 200 TL indirimli ödeyin! Başvuru için…

Mobil uygulama ile Altın Puan kazanarak ev faturanızı 200 TL indirimli ödeyin! Başvuru için…
Hava durumu raporları paylaşıldı. Ramazan'ın geri kalan günleri soğuk havalar etkisini hissettirecek. Soğuk havalarda elektrik ve doğalgaz tüketimi daha da artıyor. Bu durum ay sonunda faturaya ek külfet olarak yansıyor. Banka tarafından duyurulan denenmemiş ve yepyeni bir uygulama ile faturanıza 200 TL indirim kazanabilirsiniz. İşte detaylar…

Bankaların müşterilerine özel oluşturduğu kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Kuveyt Türk tarafından yapılan duyuruda 200 TL'ye kadar fatura indirimi sağlanacağı söylenildi. Var olan müşteri dışında yeni müşteri kazanabilmek için de uygulanan bu kampanyalar bütçe kontrolünü sağlayabilmeyi kolaylaştırıyor.

200 TL ALTIN PUAN NASIL KAZANILIR?

Kuveyt Türk Bankası üzerinde müşteri hesabı olanlar fatura ödeme talimatı verdiği anda para puan ödülü kazanıyor. Otomatik fatura ödeme talimatına 50 TL toplamda 200 TL altın puan hediye ediliyor.

Yapılan resmi açıklamada sunulan faydadan yararlanmak isteyenlerin şubeye gitmeye gerek kalmadan online bankacılık üzerinden bu işlemi yapabileceği söylendi. Banka müşterisi olan tüm hesap sahipleri Kuveyt Türk uygulaması ya da internet sitesi üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verebilir.

200 TL ALTIN PUAN KAZANDIRAN KAMPANYASI SON GÜNÜ!

Otomatik fatura ödeme talimatına 200 TL'ye kadar altın puan hediye edilecek. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Her fatura ödeme talimatı başına 50 TL kazanılıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen farklı bir bankada hesabı bulunanlar 1 Ocak tarihi sonrasında görüntülü görüşme yolu ile banka uygulaması üzerinden yeni hesap oluşturmalıdır.

200 TL ALTIN PUAN KAZANDIRAN KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanyadan yalnızca Kuveyt Türk bireysel müşteri hesabı bulunanlar faydalanabilir. Fatura ödeme talimatı en az 1 kez en fazla 4 kez verilebilir. Üzerinde talimat işlemi olan faturanın otomatik olarak ödenmesi gereklidir. Kampanya için özel bir bitiş süresi tanımlanmadı fakat 20 bin kişiye ulaştığında sona erecek şekilde hazırlandı.

 Kuveyt Türk tarafından sunulan “Fatura Talimatına Özel 200 TL Altın Puan Kazandıran” kampanya farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamıyor. Banka sunmuş olduğu kampanya üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapabilir, istediğinde kampanyayı sonlandırabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.