EYT ile emekli olacaklar bu detayı gözden kaçırıyor! Tek tıkla 8.500 TL online banka hesabına nasıl aktarılır?

EYT ile emekli olacaklar bu detayı gözden kaçırıyor! Tek tıkla 8.500 TL online banka hesabına nasıl aktarılır?
Bankalar EYT yasası kabul edildiği anda kritik promosyon görüşmelerini başlattı. “Emeklilik Paketi” kapsamında Yapı Kredi 8 bin 500 TL geri ödemesiz promosyon rakamını hesaba aktarıyor. EYT'li Yapı Kredi Emeklilik Paketi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartlar nelerdir? İşte detaylar…

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensupları için müjdeli haber o bankadan geldi. Yapı Kredi bireysel internet şubesi ya da mobil bankacılık üzerinden yapılan başvuruya 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapacak. Promosyon ödemesi alınacak ilk maaşın ardından otomatik olarak hesaba tanımlanacak. Yalnızca tek bir şart aranıyor.

YAPI KREDİ 8 BİN 500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ NEDİR?

Yapı Kredi Bankası 31 Mart tarihine kadar geçerli olan kampanyası için sayılı günler kaldı. Öte yandan EYT'li emeklinin fırsattan yararlanabilmesi için sürenin uzatılması bekleniyor. 8 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesinden faydalanmak isteyenlerin 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermesi gerekiyor. Nakit promosyon ödemesi alınan maaş tutarına göre değişebiliyor. Kampanya dönemi içerisinde iki farklı fatura ödeme talimatı verene 250 TL ek ödeme yapılıyor.

YAPI KREDİ 8 BİN 500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ EK KAMPANYASI

İlk maaş ödemesini alan her müşteri takip eden ayın ilk gününde 3 ay boyunca faizsiz 2 bin TL'ye kadar esnek hesap limitini kullanabiliyor. 31 Mart tarihine kadar ilk kez kredi kartını kullananlar 3 Mayıs tarihinde yapacakları 500 TL’lik harcamaya ek 750 TL kazanıyor.

Üstelik başvuru sonrası yaklaşık 30 gün içerisinde Bireysel Emeklilik Sözleşmesi yapmayı tercih eden tüm banka müşterileri 250 TL ek nakit fırsatından yararlanıyor.

YAPI KREDİ 8 BİN 500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURU LİNKİ

Yapı Kredi geri ödemesiz 8 bin 500 TL promosyonundan faydalanmak isteyenler konu üzerine detaylı bilgiyi Yapı Kredi'nin resmi internet hesabı www.yapikredi.com.tr adresi üzerinden veya 444 0 444 müşteri hizmetleri hattı aranarak öğrenilebilir. Aşağıdaki liste takip edilerek promosyon sözleşmesi sonrası alınan aylık tutar üzerinden hesaba yatacak promosyonun limiti öğrenilebilir:

  • 3.500 TL'ye kadar emekli aylığı alanlara 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.250 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.500 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.