Astrolog Zuhal Taşcı'nın Koronavirüs Aşısına İlişkin Yorumu Kafaları Karıştırdı! Sonuçları 2030'da Görülecek!

Astrolog Zuhal Taşcı'nın Koronavirüs Aşısına İlişkin Yorumu Kafaları Karıştırdı! Sonuçları 2030'da Görülecek!
Son dönemlerin en çok takip edilen astrologlarından olan Zuhal Taşcı, özellikle Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden önce yaptığı deprem paylaşımlarının doğrulanması ile birlikte milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Taşcı, bu kez de koronavirüs aşısına ilişkin yaptığı değerlendirme ile dikkatleri üzerine çekti. İşte ayrıntılar…

Uzun yıllar boyunca birçok isim tarafından tartışılan hatta halen tartışılmaya devam edilen astroloji alanı, bugün birçok ismin öngörülerinin bir şekilde doğrulanması ile birlikte tekrar gündeme oturdu. Özellikle ülkemizi derin bir yasa boğan ve 10 ilde toplamda 50 bini aşkın vatandaşımızı kaybetmemize sebep olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile birlikte öngörülerini paylaşan astrologlar, dikkatleri üzerine çekti. Bu noktada sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilen isimlerden birisi de ünlü astrolog Zuhal Taşcı oldu.

Kasım 2022 tarihinde yapmış olduğu bir açıklamada yeni yılda 7’nin üzerinde bir deprem beklediğini ve astrolojik çalışmalarına göre bu depremin kısa bir zaman içerisinde gerçekleşerek ağır hasarlara sebep olacağını belirten Zuhal Taşcı, şubat ayının başında meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakın takip altına alındı. Öngörülerinin bir şekilde doğrulanması ile dikkatleri üzerine çeken Taşcı sosyal medya kullanıcıları için yeni paylaşımlarda bulunmaya devam ederken ünlü astroloğun koronavirüs aşısı ile ilgili söyledikleri herkesi tedirgin etti.

“3 YIL ÖNCE DİRENDİM!”

Geçtiğimiz günlerde Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunumları ile ekrana gelen programa konuk olan Dr. Ender Saraç’ın koronavirüs aşısı ile ilgili söyledikleri, gündeme damgasını vurdu. Saraç’ın sözleri halen sosyal medya tartışılmaya devam edilirken astrolog Zuhal Taşcı’nın çıkışı da dikkat çekti.

Ender Saraç’ın koronavirüs aşısına ilişkin yaptığı açıklamanın videosunu alıntılayan Taşcı “3 yıl önce aşı olmamaya direndim. Çünkü aşı deneyinin sonuçlarını asteolojik olarak 2030- 31’de çok net göreceğiz” yorumunda bulundu.

ENDER SARAÇ NE DEDİ?

 Katıldığı canlı yayında koronavirüs aşısından sonra kanda pıhtılaşmanın artığına dikkat çeken Dr. Ender Saraç, kalp ve damar rahatsızlıklarına ilişkin şikayetlerin de sıklaştığını ifade etti. “Almanya’daki doktorlar isyan etti” diyen Saraç, yurt dışında aşıya karşı birçok davanın mevcut olduğunu ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.