Ramazan Ayında Gaziantep'te Marketler Kaça Kadar Açık? Gaziantep A101, BİM, Şok, Migros Çalışma Saatleri...

Ramazan Ayında Gaziantep'te Marketler Kaça Kadar Açık? Gaziantep A101, BİM, Şok, Migros Çalışma Saatleri...
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte, arama motorlarında araştırılan konularda değişti. Vatandaşlar, ramazan ayı içerisinde zincir marketlerin çalışma saatlerinde değişiklik olup olmadığını merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte market alışverişlerinde artışlar yaşanmaya başladı. Ramazan ayı boyunca zincir marketlerin şubelerinin çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik olup olmayacağı tüketiciler tarafından merak edilen konu başlıkları arasında yer aldı. Günlük market ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar, bu süre zarfında çalışma saatlerinde herhangi bir değişikliğin olup olmadığını araştırıyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşmak isteyen tüketiciler, sahur saatleri için marketlerin çalışma sürelerinde değişiklik olup olmadığına araştırıyor. Zincir marketlerin çalışma saatleri bazı bölgelerde sabah 09:00 ile akşam saat 22:00 arasında olabiliyor.

BAZI MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

Ramazan ayı boyunca temel gıda ürünlerinin rahat bir şekilde ulaşmak isteyen vatandaşlar, zincir market şubelerinin çalışma saatlerini araştırıyor. Bölgelere göre değişiklik gösterilse de zincir market şubeleri arasında yer alan A101, BİM, Şok ve Migros’un çalışma saatleri konusunda herhangi bir değişiklik olacağı bildirilmedi. Bu zincir marketler için çalışma saatleri 09:00 ile 21:00 olarak belirlenmiştir. Çalışma saatleri bazı bölgelerde sabah saat 09:00 ile akşam saat 22:00 arasında da olabilmektedir. Bu durum tamamıyla zincir market şubelerinin bulunduğu bölgelere göre değişiklik göstermektedir. Ancak zincir marketlerin çalışma saatlerinde değişiklik olacağına dair herhangi bir açıklama yapılmamıştır. En çok tercih edilen zincir marketlerin mesai saatleri şu şekilde;

  • BİM; haftanın yedi günü 09:00-21:00
  • A101; haftanın yedi günü 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet verse de bazı bölgelerde çalışma saatleri 10:00-22:00 olabilmektedir.
  • Şok; haftanın yedi günü 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet verse de bazı bölgelerde çalışma saatleri 10:00-22:00 olabilmektedir.
  • Migros; haftanın yedi günü 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aynı zamanda, Migros hemen ve sanal market uygulamaları üzerinden de 00:00 saatine kadar sipariş verilebilir.

FIRINLAR SAHURDA AÇIK OLACAK

Zincir marketlerin çalışma saatlerinin yanı sıra vatandaşlar, fırınların mesai saatlerinde ağaç duruyor. Özellikle sahur saatinde fırınların açık olup olmayacağı en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Fırınlar ramazan ayı boyunca sahur saatlerinde açık olacak. Bu sayede sahur saatinde fırından pide ve ekmek almak isteyen vatandaşlar ihtiyaçlarını en yakın fırınlardan kolaylıkla karşılayabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.