Akbank İle Carrefoursa Anlaştı! Market Alışverişlerinde 200 TL İndirim Fırsatı!

Akbank İle Carrefoursa Anlaştı! Market Alışverişlerinde 200 TL İndirim Fırsatı!
Bankalar tarafından market alışverişlerine özel kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akbank’ta en çok tercih edilen zincir marketlerden biri ile anlaşma sağladı ve müşterilerine harcadıkça kazanma fırsatı sundu. İşte detaylar...

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte artan market harcamaları ile bankaların müşterilerine sunduğu kampanyalarda hız kazandı. Market harcamalarında geçerli kampanyalar sunan bankalara bir yenisi daha eklendi. Akbank, en çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan CarrefourSA ile anlaşma sağladı.

Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen CarrefourSA’dan yapılacak alışverişlerde, kampanya kapsamında 200 TL indirim kazanma şansı müşterilere sunuluyor. Bunun için yapılması gerekenler ise, Akbank mobil aracılığı ile kampanyaya dahil olmak. Kampanyadan, Akbank mobil aracığı ile ‘1010CARREFOURSA200’ davet kodu ile ilk kez Akbank müşterisi olanlar yararlanabilecek.

DAVET KODU İLE AKBANK MÜŞTERİSİ OLUN

Akbank tarafından açıklanan kampanyadan, Akbank mobil üzerinden ilgili davet kodunu kullanarak, ilk kez Akbank müşterisi olacak kişilerin yararlanabileceği açıklandı. Kampanyadan yararlanmak için, ‘1010CARREFOURSA200’ davet kodu ile Akbank mobil aracılığı ile Akbank müşterisi olunması gerekiyor. Davet kodu ile banka müşterisi olunması ile 200 TL değerinde CarrefourSA indirimi kazanma şansı elde ediliyor.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI AÇIKLANDI

Akbank ve CarrefourSA tarafından düzenlenen kampanyaya katılım koşulları açıklandı. Akbank tarafından açıklanan şartlarda şu maddeler yer aldı; ‘’Kampanyadan Akbank mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecek. Kampanya sadece Akbank mobil uygulaması üzerinden ‘1010CARREFOURSA200’ davet kodu kullanılarak yapılan başvurular için geçerlidir. Müşteriler kampanyadan sadece bir kez yararlanabilecektir. Mobil üzerinden Akbank'lı olmak ve kampanyadan yararlanmak için Akbank mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum butonuna tıklanması ve davet kodu alanına ‘1010CARREFOURSA200’ kodu yazılarak ilerleyip müşteri olunması önemlidir. Kampanya katılım için müşterilerin aktif bireysel CarrefourSA kartın olması gerekmektedir. İndirim kazanılması için alışveriş tutarının 200 TL’nin üzerinde olması gerekmektedir. CarrefourSA online market uygulaması ve www.carrefoursakart.com üzerinden yapılacak alışverişler kampanya dahilinde değildir. Bir kod sadece tek bir müşteri tarafından kampanyaya kayıt olmak için kullanılabilir. Alışveriş sırasında kasalarda ayrıca bir kod kullanımına gerek bulunmamaktadır.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.