Huawei Enjoy 60’ın Tanıtımı Yapıldı! İşte Yeni Modelin En Dikkat Çeken Özelliği!

Huawei Enjoy 60’ın Tanıtımı Yapıldı! İşte Yeni Modelin En Dikkat Çeken Özelliği!
Geçtiğimiz günlerde Huawei, yeni modeli olan Huawei Enjoy 60’ın tanıtımını yapacağını duyurmuştu. Dünya genelinde en çok tercih edilen markalardan biri olan Huawei, beklenen tanıtımını gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de en çok tercih edilen akıllı telefon markalarının ilk sıralarında Huawei yer alıyor. Huawei, Android işletim sistemi kullanımını tercih eden kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Akıllı telefon üreticisi olan Huawei, geçtiğimiz günlerde yeni modeli olan Huawei Enjoy 60 için tanıtım gerçekleştireceğini duyurmuştu.

Teknoloji devleri arasında yer alan Huawei, Çin’de düzenlediği etkinlik ile yeni modeli Huawei Enjoy 60’ın tanıtımını gerçekleştirdi. Huawei Enjoy 60 modelinin en dikkat çekici özelliği ise, bu modelin şarjının dört gün dayanabilmesi oldu.

ŞARJ ÖMRÜ DİKKAT ÇEKTİ

Akıllı telefon kullanıcılarının ortak sorunu olan şarj ömrü, Huawei Enjoy 60 ile sona erecek gibi duruyor. Çinli teknoloji devi Huawei, yeni modeli olan Huawei Enjoy 60’ın şarj süresinin dört gün dayanabildiğini açıkladı. Huawei Enjoy 60 modeli, 6000 mAh batarya kapasitesine sahip olması ile ön plana çıktı. Aynı zamanda Huawei Enjoy 60 modeli kullanıcılarına 22.5 W hızlı şarj desteği de sunan bir pile sahip oldu.

HUAWEI ENJOY 60 ÖZELLİKLERİ

Çinli teknoloji devi Huawei tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Huawei Enjoy 60, Kirin 710A işlemci özelliğine sahip. Cihazın ekranı ise, 6,72 inç büyüklüğünde, LCD, 1600x720 piksel çözünürlükte ve 60 Hz yenileme hızına sahip. Huawei Enjoy 60 işletim sistemi olarak HarmonyOS 3.0 tercih edilmiş. 8 GB ram özelliğine sahip lan Huawei Enjoy 60, 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçeneklerine sahip versiyonları ile kullanıcılara sunulacak. Akıllı telefonunun arka kısmında ise, ikili kamera kurulumu dikkat çekiyor. Ana kamera, 48 megapiksel çözünürlüğe sahipken diğer kamere ise, derinlik algılama sensörü olarak görev alıyor. Huawei Enjoy 60 modelinin ön kısmında yer alan kamera, 8 megapiksel özelliğine sahip. Huawei Enjoy 60 modelinin 128 GB kapasiteye sahip olan modeli 190 dolardan satışa sunulurken, 256 BG kapasiteye sahip olan seçeneği ise, 220 dolardan satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.