Sosyal Medyada Herkes Bu Fotoğrafı Konuşuyor! ‘Yılan Kedisi’nin Gerçekliği Tartışma Konusu Oldu!

Sosyal Medyada Herkes Bu Fotoğrafı Konuşuyor! ‘Yılan Kedisi’nin Gerçekliği Tartışma Konusu Oldu!
Son günlerde gündemden düşmeyen kare çok konuşuldu! Fotoğrafın gerçek olup olmadığı herkes tarafından merak edilmekte. ‘Yılan kedi’ fotoğrafının gerçekliği tartışılmakta! İşte detaylar...

Son zamanlarda sosyal medyada yer alan bu fotoğraf çok konuşuldu. Hemen hemen herkesin dilinde olan fotoğraf karesinin gerçekliği herkes tarafından merak edilmekte. Vücudunda sürüngenlere özgü olan siyah ile sarı lekeler bulunan bir kedinin görüntüsü sürekli olarak paylaşılıp insanların karşısına çıkmakta. Fotoğrafın altında bir de açıklama yer almakta. Açıklamada ‘yılan kedisi’ olduğuna dair bir cümle yer alıyor.

AMAZON ORMANLARINDA YAŞIYOR

Sosyal medyada herkes bu fotoğrafı konuşuyor. Vücudunda sürüngenlere dair siyah ile sarı lekeler yer alan bir kedinin görüntüsü herkes tarafından konuşulmaya başlandı. Fotoğrafa yapılan açıklamada ise bu kedinin ’Amazon yağmur ormanlarının ulaşılması çok kolay olmayan bölgelerinde yaşayan ve dünyadaki en nadir kedi türü olan bir yılan kedisidir’ ifadeleri yer aldı. Fotoğraf birçok kişi tarafından paylaşıldı.

SOSYAL MEDYADA YER ALDI

Birçok sosyal medya platformunda bu fotoğraf kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Twitter, Facebook, TikTok’taki görüntüler binlerce defa paylaşıldı ve kullanıcılar yorumlarda bu fotoğrafın gerçek olup olmadığına dair sorular sordu. Fotoğrafın gerçekliği tartışma konusu olarak yer aldı.

2020 YILINDA ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU

Facebook kullanıcısı olan Alex Vasilev bir gün kendi telefonunda bulunan fotoğrafları silerken bahsi geçen görüntüye denk geldi ve hesabı üstünden şu açıklamayı yaptı: ‘Serpens catus (yılan kedisi) dünya üstündeki en nadir kedi türü olmaktadır. Bu hayvanlar Amazon yağmur ormanlarının çok kolay ulaşılamayan kısımlarında yaşamaktalar ve bundan dolayı da az görülürler. Yılan kedisini yakalayan ilk fotoğraf sadece 2020 yılında ortaya çıkmış oldu. Bu memeli hayvan 4 kilogram ağırlığında olup aynı zamanda 50 santimetre kadar da boyu vardır. Kimi Amyzon kabileleri evlerini kemirgenlerden korumak adına yılan kedilerini kullanıyor olsalar da bu hayvan neredeyse hiç evcilleştirilmemiş durumda’ dedi.

Bahsi geçen fotoğraf sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediliyor. Birçok kullanıcı fotoğrafın gerçekliği konusunda soru işaretleri taşımakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.