EYT'li emekliye tüm kapılar sonuna kadar açıldı! Geri ödemesiz 10 bin TL ödenecek!

EYT'li emekliye tüm kapılar sonuna kadar açıldı! Geri ödemesiz 10 bin TL ödenecek!
Emekli maaşı taban tutarı artışı müjdesi sonrası yeni bir müjde o bankadan geldi. 10 bin TL promosyon ödemesinden kimler, nasıl faydalanabilir? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

Uzun yıllardır çalışma hayatında bulunan 2 bin 250 bin işçi artık EYT kapsamında emekli olabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden yapılan başvurular neticesinde alınacak ilk emekli maaşı Nisan ayında hesaba geçirilecek.

Beklenen gün geldi çattı. Maaş artışı sonrası bankaların promosyon kampanyalarında yeni bir döneme girmesi bekleniyor. DenizBank şu anda emekli olacak tüm EYT'lilere 10 bin TL net ödeme yapacağını duyurdu. Kampanyalı dönem içerisinde bankaya başvuranlar koşulsuz ve şartsız bu rakamı hesabında bulabilecek.

DENİZBANK 10 BİN TL PROMOSYON BAŞVURU ŞARTLARI

Emeklilikte yaşa takılanların hayalleri gerçek oluyor. EYT'lilerin alacağı ilk maaş öncesinde en düşük maaşın 7 bin 500 TL olacağı duyuruldu. Bu hesaplama üzerinden ilk alınacak maaşa ek Denizbank promosyon ödemesi yapacağını da duyurdu. Nisan ayında alınacak ilk emekli maaşı için verilecek emeklilik dilekçesinde “Denizbank” ibaresi geçirildiği anda 10 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Bu sayede Nisan ayında emekli olacak bir kişi en az 17 bin 500 TL ödeme alabilecek.

DENİZBANK 10 BİN TL PROMOSYON BAŞVURUSU

EYT'lileri sevindirecek olan kampanyanın detayları belli oldu. 30 Nisan tarihine kadar başvuru dönemi devam ediyor. İlk kez EYT kapsamında emekli olacaklar için geçerli kampanya 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verene geçerli olacak.

Emekliye 10 bin TL ödeme fırsatından faydalanmak isteyenler Denizbank şubelerine gidebilir, internet bankacılığı ya da Mobildeniz uygulaması üzerinden konu üzerine detaylı bilgi alınabilir. Maaş hesabının bağlanması, ödemenin ne zaman alınacağı ve ne kadar alınacağı gibi detaylar için 0850 222 0800 numaralı Denizbank müşteri hizmetleri hattı aranabilir.

DENİZBANK 10 BİN TL PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

SGK emeklisi maaşını ilk kez DenizBank'tan aldığında 2 iş günü içerisinde 10 bin TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi alıyor. 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verene sunulan bu fırsat alınacak aylık maaş ödemesine göre değişebiliyor.

EYT'li emeklinin alacağı promosyon rakamı aşağıdaki liste takip edilerek öğrenilebilir:

  • 3.500 TL ve altı emekli aylığı alana 6.000 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alana 7.000 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL arası emekli aylığı alana 9.000 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 10.000 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.