Bünyamin Bozgeyik Ak Parti Gaziantep milletvekili aday adayı

Bünyamin Bozgeyik Ak Parti Gaziantep milletvekili aday adayı
Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Ak Parti Gaziantep'ten Milletvekili aday adayı oldu. Olay Medya Grubunu ziyaret eden Bozgeyik, her zaman hizmete hazır olduğunu söyledi.

Gaziantep’in sevilen ailesi Bozgeyik ailesinin başarılı ve çalışkan bürokratı Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Ak Parti Gaziantep’ten milletvekilliği için aday adayı oldu. Yıllardır Spor Toto Teşkilatı’nda görev alan ve Gaziantep’te spora verdiği büyük desteklerle bilinen Bozgeyik, Ak Parti Gaziantep’ten Milletvekili aday adayı olurken delegelerin ise büyük bir desteğini arkasına aldı.

Yıllardır Ankara’da Gaziantep’in önemli bürokratlarından birisi olan ve tüm hemşehrilerine kapısı açık olan Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’in milletvekili aday adayı olduğu ve Ak Parti’nin Gaziantep listesinde yer alacağı öğrenildi. Şehrimizin sevilen ailelerinden olan Bozgeyik’lerin adayı olan Bünyamin Bozgeyik’in Ankara’daki başarılı çalışmalarına milletvekili olarak devam etmek istediği öğrenildi.
Şu ana kadar Gaziantep’te ve Türkiye’nin dört bir yanında spora ve şehirlere verdiği büyük desteklerle dikkat çeken Bozgeyik’in aday adaylığı Ak Parti’de heyecan yarattı. Gaziantep’te sporun gelişmesinde ve spor salonu ile yüzme havuzlarının yapımında büyük payı bulunan Bozgeyik, aday adayı olurken delegelerden ise büyük bir destek almış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.