Ramazan Ayı İle Birlikte Fiyatlar Değişti! Gaziantep Ticaret Odası 23 Mart 2023 Antep Fıstığı Fiyatlarını Duyurdu!

Ramazan Ayı İle Birlikte Fiyatlar Değişti! Gaziantep Ticaret Odası 23 Mart 2023 Antep Fıstığı Fiyatlarını Duyurdu!
Düzenlemiş olduğu günlük bülten kapsamında Antep fıstığı çeşitlerinin güncel fiyatlarına yer veren Gaziantep Ticaret Odası, en ucuz Antep fıstığı türünü 148 TL’ye kadar gerilemiş olduğunu ifade etti. İşte Gaziantep Ticaret Odası tarafından açıklanan Antep fıstığı fiyatlarına ilişkin ayrıntılar…

Başta yüksek enflasyon olmak üzere birçok farklı ekonomik göstergede olumsuz grafiklerin gün yüzüne çıkması, gıda fiyatlarını direkt olarak etkiledi. Belki de senelerdir sabit fiyatlardan satışa sunulan birçok gıda ürünü, son dönemlerde rekor seviyelere ulaşarak tüketicilerin bütçeleri üzerinde deprem etkisi yarattı. Özellikle temel gıda ürünlerine yansıyan yüksek zamlar, dengeli beslenme ihtiyacının karşılanması noktasında dahi engel oluşturmaya başladı.

Gıda fiyatlarında değişimler yaşanmaya devam ederken ramazan ayının gelişi ile birlikte Gaziantep Ticaret Odası’nın da fiyat değişikliğine gitmiş olduğu gözlendi. Resmi internet sitesi üzerinden günlük bültenini paylaşan kurum, başta Antep fıstığı olmak üzere birçok üründe fiyat değişikliğini gidilmiş olduğunu ifade ederek satışta olan ürünleri ve ürünlerin etiket fiyatlarını açıkladı.

GAZİANTEP TİCARET ODASI ANTEP FISTIĞI FİYATLARI GÜNCELLENDİ!

Ramazan ayının ilk günü itibari ile Antep fıstığı fiyatlarının güncellenmiş olduğunu duyuran Gaziantep Ticaret Odası, bazı fıstık türlerinde ciddi fiyat değişikliklerinin meydana geldiğine dikkat çekti. En düşük Antep fıstığı fiyatının 148 TL olduğunu belirten kurum, satışta olan Antep fıstığı çeşitlerinin en az, en çok ve ortalama fiyatlarını şu şekilde sıraladı:

  • Antep fıstığı kırmızı kabuklu en az – en çok- ortalama: 197 TL- 197,150 TL- 197,073 TL
  • Antep fıstığı kırmızı iç: 427,500 TL
  • Antep fıstığı boz iç: 540 TL
  • Antep fıstığı içi ikinci kalite Körlü en az – en çok- ortalama: 182 TL- 183 TL- 182,570 TL

GAZİANTEP TİCARET ODASI DİĞER ÜRÜNLERİN FİYATLARINI DUYURDU!

Açıklamış olduğu fiyat listesi kapsamında bazı kuruyemiş çeşitlerine ve kuru meyvelere de yer veren Gaziantep Ticaret Odası, güncel ürün fiyatlarını şu şekilde sıraladı:

  • Badem içi: 111 TL
  • Kuru üzüm (Besni): 79,50 TL
  • Siyah üzüm ikinci kalite: 42 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.