Deprem Bölgesinde İstihdam Projesi! Turkcell Bölgede 1100 Depremzedeyi İstihdam Edecek! Başvuru İçin Şartlar Belli Oldu!

Deprem Bölgesinde İstihdam Projesi! Turkcell Bölgede 1100 Depremzedeyi İstihdam Edecek! Başvuru İçin Şartlar Belli Oldu!
Turkcell, yaşanan depremlerden etkilenen vatandaşlar için iş fırsatı sağlayacağını açıkladı. Turkcell İstihdam Seferberliği adındaki proje ile ortalama 1.1000 kişinin istihdamını sağlayacak. İşte detaylar...

  Mobil operatörler, deprem bölgesindeki normalleşme çalışmalarına katkı sağlamaya devam etmekte. Şimdi de Turkcell, bölge halkı için yardım elini uzattı. Turkcell, deprem bölgesine özel istihdam seferberliği başlatmış olduğunu duyurdu. İlk aşama için 1.100 kişiye iş imkânı sağlanacak. Turkcell İstihdam Projesi Seferberliği adındaki proje ile bölge halkının yaraları sarılmaya devam edilecek. İşte projenin detayları!

ÖNCELİK TANINACAK

Turkcell, meydana gelen depremlerden sonra normalleşme çalışmalarına katkı sağlayacak bir adım attı. Turkcell, deprem bölgesi için özel seferberlik başlattığını açıkladı. İlk aşamada 1.100 kişi için iş imkanı sağlanmış olacak. Şirket tarafından gelen açıklamaya göre de Turkcell İstihdam Seferberliği ismindeki, proje ile depremden etkilenmiş olan 11 şehirde yaşayan, depremlerden sonra şehir değiştiren ya da birinci derece yakınları afetten etkilenen kişilere için istihdam önceliği tanınacak.

BİRÇOK ALANDA EĞİTİMLER ALINACAK

Bahsi geçen konuya dair başvurular, Turkcell istihdam seferberliği web sayfası üstünden yapılacak. Turkcell’in yanı sıra da Turkcell çatısı altında olan grup şirketlere, Turkcell Global Bilgiye ve Atmosware’ alım yapılacağı öğrenildi. Bütün adaylar, başvuru aşamasından sonra Turkcell Akademi eğitimlerine katılacak olup uygun pozisyonlar için hazırlanmış olacak. Yazılım, eğitim, kişisel gelişim konusunda eğitimler sağlanacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR AÇIKLANDI

Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kilis, Hayat, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa ve Elazığ’da kendisi ya da birinci, dereceden yakını (anne, baba veya kardeş) depremzede olarak değerlendirilen adayların yanı sıra bu şehirlerin dışında çalışan ya da eğitim alan ve birinci dereceden yakını (anne, baba, kardeş) depremzede olan adaylar da istihdam programı kapsamında başvuru yapabilir.

Kahramanmaraş depremleri sonrasında bölge halkına destek devam ediyor. Şimdi de Turkcell bölgede istihdam için proje başlattı. 1100 kişi için istihdam imkanı doğdu. İlk aşama için 1100 kadar kişi istihdam edilecek. Başvuralar internet sitesi üzerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.