Bayram Kemal Kılıç; 14 Mayıs seçimlerini Erdoğan’ın kazanması için çok neden var!..

Bayram Kemal Kılıç; 14 Mayıs seçimlerini Erdoğan’ın kazanması için çok neden var!..
28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan AK Parti Gaziantep Yerel Yönetimlerden Sorumlu eski Başkan Yardımcısı Bayram Kemal Kılıç, 14 Mayıs 2023 seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ınkazanması için çok fazla sebep olduğunu söyledi.

İş dünyasının ve siyasetin tecrübeli ismi Kılıç, yaptığı açıklamada, “14 Mayıs seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için çok sebep var. Karadeniz, Akdeniz’deki petrol ve gaz yataklarının ülke ekonomisine kazandırılması, yerli otomobil TOGG projesiinin hayata geçirilmesi, savunma sanayi projelerinin devam etmesi, IMF’den borç almadan yerli ekonomi politikalarının devam etmesi, Terör örgütü PKK’nın  bitirilmesi doğudaki vatandaşlarımızın yaylalara özgürce çıkması, Diyarbakır  annelerinin tekrar yüreği yanmaması, Türküye’nin bir bütün kalması,millet ittifakının HDP  ile ülkenin bölünmesine anlaşması, özerklik gelmesi,kayum atamısının kaldırılması, demirtaş ve öcalana serbeslik verilmesi” gibi meselelere mücadelesinden dolayı Cunhur ittifakının ve Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanacağını belirtti. 
Kılıç, bu yüzden "14 Mays seçimlerinin bu günden galibi belli, hayırlı olsun" dedi.

ALLAH BİRLİĞiMiZi DiRLİĞiMiZi BOZMASIN
Daha önce MHP il Başkanlığı yapan, AK Parti Gaziantep il Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Kılıç,"Vizyoner ve girişimci bir tavırla Gaziantep ve Ülkemiz için hizmet etmek adına 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için AK Parti il başkanlığımıza müracaat ettim. Rabbim, gittiğim bu yolu hayırlı eylesin, birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, gittiğimiz bu yolda bizleri muvaffak eylesin"diye konuştu. 

AK PARTİ’NİN YAPTIKLARI UNUTULMAZ
Özellikle milliyetçi, muhafazakâr kesim başta olmak üzere iş dünyasında da yakından tanınan Kılıç, Ak Parti’nin bu seçimlerden de galip çıkacağını ifade ederek, "14 Mayis 2023 tarihinde milletimiz, Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçmek üzere sandık başına gidecek. Türkiye yüzyılına yakışan lider Sayın Recep Tayyip Erdogan’dir. 14 Mayıs seçimlerinin bugünden galibi belli, hayirl olsun. AK Parti'nin ülkemiz için yaptıkları unutulmaz”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.