EYT'li emekli Nisan ayında 3 ödeme birden alacak! 10 Bin TL promosyon veren popüler 5 banka…

EYT'li emekli Nisan ayında 3 ödeme birden alacak! 10 Bin TL promosyon veren popüler 5 banka…
EYT teklifi sonunda yasalaştı. Emekli olmaya hak kazananlar için başvuru süreci başladı. Bankalar bu dönemde promosyon yarışına girdi. Müşteri çekmek için farklı rakamlar gündeme gelirken yüksek promosyon rakamı sunan bankaların hangileri olduğu merak edildi. Merak edilen 5 popüler banka kampanya detayları ile yazımızda listelendi.

2 milyon 250 bin çalışanın faydalanacağı EYT yasası Resmi Gazetede yürürlüğe girdi. SGK önlerinde kuyruk oluştu. Mart ayında EYT başvurusu yapan tüm çalışanlar Nisan ayında ilk ödemelerini alacak. Alınan ilk ödeme hangi bankadan olursa ona göre promosyon rakamı hesaba otomatik olarak yatırılacak. İlk maaşla beraber alınan promosyon rakamına ek olarak bu yıl Ramazan ikramiyesinden de faydalanılabilecek.

 Emekliler Nisan ayı içerisinde 3 farklı ödemeden aynı anda faydalanacak. En düşük emekli aylığı 5 bin 500 TL, bankaların sunduğu promosyon teklifi 7 bin 500 TL ile 10.000 TL arasında değişiyor. Geçtiğimiz yıl hesaplara yatırılan bayram ikramiyesi ise 1.100 TL. Kabaca bir hesap yapıldığında Nisan ayı içerisinde toplamda en az 14 bin 100 TL ödeme alınabiliyor.

10 BİN TL PROMOSYON VEREN POPÜLER 5 BANKA

EYT'liler için hazırlanan promosyon teklifleri devlet bankaları ve özel bankalar bünyesinde belirlenen rakamlarla değişiyor. Şu ana kadarki en yüksek ödemeyi ING Bank müşterilerine sunuyor. Alternatif olarak tercih edilebilecek müşterilerine en yüksek promosyon teklifini sunan popüler 5 banka aşağıdan takip edilebilir:

1.ING BANK

ING Bank ilk kez EYT ile emekli olacak müşterisine 8 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Yapılması gereken tek şey emeklilik dilekçesinde yer alan banka seçeneğinde ING Bankı tercih etmek. Promosyona ek olarak otomatik fatura ödeme talimatı verene 1.500 TL ödeme daha yapılacak. Ek ödeme ile beraber toplamda promosyon ödemesi 10 bin TL'yi bulacak. Emekli için özel olarak %1.54 faiz oranından ihtiyaç kredisi talebi anında karşılanacak şekilde belirlendi. Üstelik kredi tahsis ücreti tek seferliğe mahsus olarak alınmayacak.

2.GARANTİ BBVA

Emekliye yüksek promosyon teklifi sunan bir başka banka ise Garanti BBVA oldu. 7 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapan banka kredi kartı başvurusu sonrası 500 TL'lik harcama yapana 1000 TL bonus ödemesi de yapacak. Toplamda 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapan banka yalnızca EYT'li müşteriye özel 10 bin TL'ye kadar Faizsiz ve Taksitli Nakit Avans ödemesi de yapacak. Üstelik tek seferliğe mahsus olarak %28 Hoş Geldin faiz oranı ile mevduat hesabı açılışını kolay hale getiriyor.

3.DENİZBANK

Denizbank ilk kez EYT ile emekli olacaklar için 10 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Sunulan faydadan yararlanmak isteyenlerin Mobildeniz uygulaması üzerinden başvurması gerekecek. 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren bu ödemeden faydalanabilecek.

4.İŞ BANKASI

İş Bankası emekliye özel 7 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verene alınan ilk maaşın hemen ardından bu ödeme otomatik olarak hesaba yatırılıyor. İş Bankası Maximum Kart sahibi olan emekliler için aidat ödemeden kullanım fırsatı da sunulacak.

5.AKBANK

Akbank emekli maaşını bankaya taşıyana 7 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Kampanya dönemi içerisinde promosyona ek 1.500 TL chip-para hediyesi de sunuyor. Üstelik bankaya gelerek mevduat hesabı oluşturanları özel %27'ye kadar Hoş Geldin Faizi hediye ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.