Tuvalet kağıdı sarı etiketli ürün seçildi! Sınırlı üretim ile yüzde 50 indirime girdi!

Tuvalet kağıdı sarı etiketli ürün seçildi! Sınırlı üretim ile yüzde 50 indirime girdi!
CarrefourSA süpermarkette Ramazan öncesi indirim ateşi harlandı. Marketin online internet sitesi üzerinden yapılan son paylaşımda tuvalet kağıdı başta olmak üzere sarı etiketli ürünlerde %52'ye kadar indirim uygulandığı duyuruldu. İşte detaylar…

Ev ekonomisine katkı sunacak kampanyalar ay sonunda bütçeyi denkleştirmeyi kolaylaştırıyor. İndirim takipçileri için hazırlanan özel rehberde ekonomik kriz sürecinde artan ürün fiyatlarına rağmen indirimli alışveriş yapabilmeyi kolaylaştırıyor. Carrefoursa market internet üzerinden yaptığı duyuruda tuvalet kağıdında %52'ye varan indirim uyguladığını açıkladı.

Alınan bu karar geçtiğimiz yılın fiyatları ile yeniden satış yapılması anlamına geliyordu. Uzun sürenin ardından 100 TL'leri aşan tuvalet kağıdı 50 TL'ye kadar düştü. Sınırlı süre için başlatılan kampanya sarı etiketli olarak raflara yansıdı.

CARREFOURSA KARTA ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Vatandaşın alım gücüne destek olacak kampanyalar her hafta yenileniyor. Güncel olarak marketlerin sitelerinde paylaşılıyor. Tuvalet kağıdı fiyatları tarihte ilk kez 200 TL'yi gördü. CarrefourSA marketin Ramazan öncesi büyük indirimi ile uzun sürenin ardından ilk kez 50 TL'ye kadar düştü.

İndirimli olarak satışa sunulan tuvalet kağıdı markaları arasında Familia, Solo, Selpak, Papia ve Carrefour'un kendi ürünü yer alıyordu. 8’li, 16'lı 24'lü ve 32'li farklı seçeneklerde tercih edilebiliyor. Her biri farklı özelliklerde olan tuvalet kağıtları CarrefourSA karta özel indirimli olarak satın alınabiliyor.

İNDİRİMLİ MARKALAR VE GÜNCEL FİYATLARI

CarrefourSA marketlerde 23 Mart Ramazan haftasına özel başlatılan kampanya kapsamında indirimli olarak satışa sunulan markalar ve fiyatları aşağıdaki listeden takip edilebilir:

  • Familya Aloe Vera Özlü tuvalet kağıdı %40 indirim ile 99,90 TL yerine sadece 59,90 TL
  • Solo Akıllı Seçimler tuvalet kağıdı %38 indirim ile 209,90 TL yerine 129,90 TL
  • Carrefour Çift Kat 16'lı tuvalet kağıdı 69,50 TL
  • Solo 24'lü tuvalet kağıdı 199,90 TL
  • Papia 8'li tuvalet kağıdı %52 indirim ile 99,90 TL yerine 47,90 TL
  • Selpak 32'li tuvalet kağıdı %25 indirim ile 274,90 TL yerine sadece 206,18 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.