Namağlup şampiyon Polisgücü! EuroCup'ta ülkemizi temsil edecek

Namağlup şampiyon Polisgücü! EuroCup'ta ülkemizi temsil edecek
Şehrimizin ve ülkemizin hokeydeki gururu Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü hem erkeklerde hemde kadınlarda 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Ligde oynadıkları maçları namağlup lider olarak tamamlayan her iki takımda Türkiye Hokey Federasyonu tarafından şampiyon ilan edildi. Daha önce Play-Off oynanacağı söylenirken deprem sonrasında bu karardan vazgeçildi ve ligi lider tamamlayan takımların şampiyonluğu ilan edildi.

Türkiye Hokey Federasyonu Salon Süper Ligi’nde hem erkeklerde hemde kadınlarda 2022-2023 sezonu şampiyonları belli oldu. Deprem öncesinde tamamlanan lig maçlarından sonra Play-Off hesapları yapılıyordu. Federasyon aldığı karar sonrasında Play-Off’u iptal ederken ligi lider olarak tamamlayan takımlar şampiyon olarak ilan edildi. Erkeklerde 18’te 18 yapan ve namağlup bir şekilde ligi tamamlayarak 54 puanla lider olan Polisgücü erkek hokey takımı şampiyon olurken, yine 16’da 16 yaparak 46 puan toplayan Polisgücü Kadın hokey takımı şampiyonluğunu ilan etti.

EUROCUP’TA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Gaziantep Polisgücü Hokey takımları salon maçlarını namağlup tamamladılar. Bu sezonda şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Gaziantep ekibi, hem erkeklerde hemde kadınlarda yeni sezonda EuroCup’ta mücadele edecekler. 2023-2024 sezonunda EuroCup’ta ülkemizi temsil edecek olan Polisgücü Hokey takımları bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla namağlup bir şekilde ligi şampiyon olarak tamamladılar.

BAŞKAN KAPLAN’IN HAKLI GURURU
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, erkekler ve kadınlarda ligi namağlup tamamladıklarını ve hak ettikleri şampiyonluğu kazandıklarını söyledi. Kaplan, “Ligi lider olarak tamamlayan takımlarımız şampiyon olarak ilan edildiler. Hem erkeklerde hemde kadınlarda tüm maçları kayıpsız geçtik. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Şimdiki hedefimiz açık alanda da aynı başarıyı sergilemek. Bunun yanında gelecek yıl ülkemizi EuroCup’ta temsil edeceğiz. Bizim için çok önemli bir başarı oldu. Avrupa’da da Ay-Yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.