Bankanın müşteri toplama hamlesi emekliye yaradı! 5 bin TL mini emekli kredisi online başvuruya açıldı!

Bankanın müşteri toplama hamlesi emekliye yaradı! 5 bin TL mini emekli kredisi online başvuruya açıldı!
Emekliye özel tasarlanan, acil nakit ihtiyacını bir nebze olsun hafifletecek 5000 TL Mini Emekli Kredisi için başvuru süreci açıldı. Halkbank Mini Emekli Kredisine nasıl başvurulur? Kimler başvurabilir, şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Emeklinin acil nakit ihtiyacına çözüm olacak kredi teklifleri hayat kurtarıcı olabiliyor. Özellikle bankaların kampanya dönemlerinde sunduğu şartlar cezbedici ve daha çok bankaya ilgi uyandıracak tekliflerden oluşuyor.

Emeklilerin yüzünü güldürecek gelişmeler henüz yeni yılın ilk ayları olmasına rağmen yaşanmaya devam ediyor. Emeklinin acil ihtiyacını bir nebze olsun dindirecek yeni kredi paketi düşük faizli ve uzun vade seçenekleri ile kullanılabiliyor. Kamu bankaları arasında yerini alan Halkbank Mini Emeklilik Kredisi ile acil nakit sıkıntısına çözüm sunuyor. Şartları karşılayanlar bankanın sunduğu kredi seçeneklerini değerlendirebiliyor.

HALKBANK MİNİ EMEKLİ KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Halkbank Emekliye Özel Mini Kredi paketi 5 bin TL'ye kadar ödeme alabilmeyi sağlıyor. Aranan tek şart emekli maaşını Halkbank'tan alıyor olmak. Daha önceden farklı bir bankada emekli maaşı hesabı bulunanlar banka şubelerine gelerek ya da online sistem üzerinden emekli maaşı hesabını halkbank'a taşıyabilir.

Başvuru için; Halkbank Mobil uygulama, Halkbank internet sitesi ya da Halkbank müşteri hizmetleri hattı olan 0850 222 0400 numarası aranabilir. İlk kez emekli olacaklar için dilekçede banka tercihinin “Halkbank” olarak işaretlenmesi yeterli görülüyor.

HALKBANK MİNİ EMEKLİ KREDİSİ ÖDEME PLANI NEDİR?

Halkbank 5 bin TL Mini Emeklilik Kredisi başvurusunda ödeme planı esnek şekilde belirlenebiliyor. Bireysel ihtiyaca yönelik farklı vade oranları ve düşük faiz seçeneği ile mini krediye ulaşılabilir. Halkbank emekliye özel mini ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,58 olarak sunuldu.

Üstelik 36 aya kadar vade seçeneği ile başvurulabilir. Yapılacak başvuru ardından kısa süreli inceleme sonrası gelecek onay mesajı ile bankada bulunan hesap aracılığı ile kredi kullanımı sağlanabiliyor. Üstelik geri ödemeler aylık 195,38 TL'ye denk geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.