Steve Jobs’un İmzalı Mektubu Satışa Sunuldu! Mektubun Değeri İse Tam 95 Bin Dolar!

Steve Jobs’un İmzalı Mektubu Satışa Sunuldu! Mektubun Değeri İse Tam 95 Bin Dolar!
Apple'ın kurucu ortağı Steve Jobs tarafından imzalanan bir teşekkür mektubu gündeme geldi. Apple'ın kurucu ortağı Steve Jobs’un prensip olarak imza vermediği biliniyor. Bu nedenle mektup büyük bir öneme sahip oldu. İşte detaylar...

Apple, dünya teknoloji devi olarak ve dünya çapında teknolojik ürünleri en çok tercih edilen marka olarak biliniyor. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de Apple markasına ait cihazlar geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Akıllı cep telefonlarından dizüstü bilgisayarlara, tabletlerden giyilebilir teknolojik ürünlere kadar birçok cihaz ülkemizde ve dünyada oldukça fazla kişi tarafından tercih ediliyor.

Düzenli olarak yeni ürünlerini piyasaya sunan ve mevcut ürünleri için de kullanıcı deneyimini geliştirmek adına yeni güncellemelerini yayınlayan Apple, kurucu ortaklarından olan Steve Jobs’un imzasına sahip bir mektubun satışa çıkartılacağını açıkladı. Apple'ın kurucu ortaklarından olan efsane isim Steve Jobs'un prensip olarak oldukça nadir bir şey imzaladığı ve bu nedenle Steve Jobs'un imzasına sahip olan mektubun büyük bir değeri olduğu açıklandı.

MEKTUP 95 BİN DOLARA SATILACAK

Apple markasının kurucu ortaklarından olan Steve Jobs’un imzasına sahip olan teşekkür mektubu, Steve Jobs’un nadir imzaladığı belgeler arasında yer alıyor. TMZ portalında yer alan habere göre, Steve Jobs imza vermez ve prensip olarak nadiren bir şey imzalardı. Bu durum da tam olarak ilgili mektubun değerli olmasına neden oluyor. Steve Jobs plaketi, 2000 yılında Apple pazarlama müdürü Suzanne Lindbergh’e takdim edilmek üzere imzalanmış. Steve Jobs tarafından imzalanan bu plakette, ünlü ismin teşekkür mesajı da yer alıyor.

İŞTE STEVE JOBS’UN TEŞEKKÜR MESAJI

2000 yılında Apple pazarlama müdürü Suzanne Lindbergh’e verilmek üzere Steve Jobs tarafından imzalana plakette yer alan ifadeler şu şekilde; ‘’Bu plaket, Apple’ın olağanüstü başarısına on yılı aşkın bir süredir kişisel başarıları ile katkıda bulunanlara verilir. Apple sizi yalnızca yeteneğini, coşkunuz ve enerjiniz için değil aynı zamanda, an yıllık yaratıcılığınız ve kariyerinize olan bağlılığınız için de onurlandırıyor. Umarım siz de bizim gibi yolculuğun kendisinin en iyi ödül olduğuna inanmaya devam edersiniz.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.