Güneş Kremi

Güneş Kremi

Güneş kremi, günümüzde mevcut olan en popüler güzellik ürünü türlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Bunun sebebi bu kremlerin kendimizi korumak için yardımcı olmasıdır. Şayet güneşte krem kullanırsak zamanla güneş yanığına karşı veya diğer zararlı etkilere yol açabilecek zararlı UV ışınlarından korunmamıza yardımcı olur.

Güneş kremi, cildi güneş yanığından ve melanom ve cilt kanseri gelişiminden koruyan bir cilt bakım ürünü türüdür. Güneş kremleri, kansere yol açan DNA mutasyonları da dahil olmak üzere cilt hasarına neden olabilen güneşin ultraviyole (UV) radyasyonunun bir kısmını veya tamamını taramak için tasarlanmıştır. Güneş kremi alacak olan kişilerin bu özelliklere dikkat etmesi uygun olacaktır.

Güneş Kremi Kullanımı

Güneşten koruyucular iki türe ayrılmaktadır. Bunlardan biri fiziksel engelleyiciler (ultraviyole ışığı yansıtan veya kıran) ve kimyasal emiciler (UV ışığını ısıya dönüştüren). Bu özelliklere sahip olan güneş kremi seçiminde bu özellikleri bilerek satın alabilirsiniz. Bu güneş kremlerini satın almak ve kullanmaya başlamak için https://www.eczacin.com/gunes-kremi sayfasındaki güneş kremi markalarını inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.