Ramazan içi cep harçlığı o bankadan geldi! Ramazan ayı boyunca yapılan market alışverişi 600 TL kazandıracak!

Ramazan içi cep harçlığı o bankadan geldi! Ramazan ayı boyunca yapılan market alışverişi 600 TL kazandıracak!
Bu yıl Ramazan ayı hanelere bereketiyle geliyor. İş Bankası Maximum kart sahipleri harcadıkça kazanıyor. Gıda marketi alışverişine 600 TL'ye varan Maximum puan kazandırıyor. Maximum kart'a özel Ramazan market kampanyası nedir, nasıl başvurulur? İşte detaylar…

Ev ekonomisine katkı sunacak yepyeni bir kampanya İş Bankası Maximum kart sahiplerine duyuruldu. Tek seferde yapılacak market harcaması Ramazan ayı boyunca toplamda 600 TL kazandıracak.

MARKET RAMAZAN KAMPANYASI NEDİR?

20 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında geçerli harcadıkça kazandıran market kampanyasına katılmak için belirli şartları karşılamak gerekiyor. Farklı günlerde yapılacak 400 TL ve üzeri her market harcaması 40 TL, her yeni 400 TL ve üzeri harcamada toplamda 600 TL kazandıracak. Maxipuan kazanmak için kampanyaya katılım sağladıktan sonra harcama koşulunun yerine getirilmesi gerekiyor.

MARKET RAMAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin İş Bankası müşterisi olup Maximum kart sahibi olması gerekiyor. İşCep veya Maximum Mobil uygulamasının son sürümünü telefona indirerek kullanıcı girişi yapılmalıdır. Uygulama içerisinde "Kampanyalar" bölümüne gelerek Ramazan özel hazırlanan Ramazan market alışverişine 600 TL Kazan kampanyasına "KATIL" butonuna tıklanmalıdır.

İş Bankası Maximum kart, Maximiles, Bireysel kredi kartı ve Maxipara kart ile yapılacakharcamalar kampanyaya dahil ediliyor.

MARKET RAMAZAN KAMPANYASI DETAYLARI NELERDİR?

Kazanılan Maxipuanlar 4 Mayıs tarihinde hesaba yüklenecek olup kullanılmayan Maxipuanlar 30 Haziran tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Ticari kart ya da Maxipuanlar kullanılarak yapılacak market alışverişi kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

Kampanya detayları da belli oldu. Gün içinde yapılan ilk harcama geçerli olacaktır. Ramazan market kampanyası farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamaz. Bankada kayıtlı olan cep numarası üzerinden yapılacak başvurular dikkate alınacaktır. Yükleme yapılırken kartın açık ve kullanır halde bulunması gerekiyor. Her müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 600 TL Maxipuan kazanabilir.

KAZANILAN PUANLAR BAĞIŞ OLARAK NASIL KULLANILIR?

Kampanyaya Maximiles özellikli kredi kartıyla başvuranlar kazandıkları puanları mil puana çevirebiliyor. Kazanılan Maxipuan ve MaxiMil'ler 31 Mayıs tarihine kadar Pazarama uygulaması içerisinde bağış yapılarak kullanılabilir. Kurumlara bağışlanacak puan kadar Maxipuan kazanılır. Bağış karşılığında en fazla 1000 TL Pazarama Maxipuan yüklenir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.