Kurucusu Olduğu Twitch’den Ayrıldı! Şirket CEO’u Ailesi İle Daha Çok Vakit Geçirmek İstediğini İfade Etti!

Kurucusu Olduğu Twitch’den Ayrıldı! Şirket CEO’u Ailesi İle Daha Çok Vakit Geçirmek İstediğini İfade Etti!
Twitch’in ilk kurucularından biri olan Emmett Shear görevini bırakmış olduğunu açıkladı. İlk kuruculardan biri olan Shear, görevini bırakarak ailesi ile vakit geçirmeyi tercih etti! İşte detaylar...

Twitch platformunun ilk kurucu isimlerinden biri de Emmet Shear’dı. Emmet Shear uygulamadan ayrılmış olduğunu bildirdi. Kendisinin yerine de görevi yönetim kurulundan bir üyeye bırakmış olduğunu paylaştı. Ünlü isim Emmet Shear, işlerin yoğunluğundan dolayı ailesine vakit ayıramadığını ve işten istifa ederek ailesi ile daha çok zaman geçirmek istediğini söyledi.

16 YILDIR GÖREVDEYDİ

Ülkemizde 2011 senesinden bu yana kullanılmakta olan Twitch’in geçmişi aslında 16 sene öncesine dayanmakta. 16 senedir Twitch yöneticiliğinde buluna isim Emmet Shear, uygulamadan istifa etmiş olduğunu duyurdu. Emmet Shear ile arkadaşlarının internet üstünden canlı yayın konusunu 2006 senesinden bu yana çalışmaktaydı. Hatta Twitch uygulamasını da Emmet Shear, arkadaşı Justin Kan ile Justin.tv’yi dönüştürerek kurmuştu.

DÜNYA GENELİNDE TANINMIŞTI

Emmett Shear, aradan geçmiş olan 16 senelik süreçte uygulamayı daha ileriye doğru taşıdı. Aynı zamanda dünya genelinde bir marka konumuna gelmiş oldu. Uygulamanın globalleşme ile dünya çapında vadetmiş olduğu 24 saatlik yayın akışını sağlama durumu oldu. Bunun yanı sıra da ülkemizde de son derece çok sevilen ve pek çok yayıncının ünlenmesine sebep oldu. Birçok yayıncı uygulama vesilesi ile tanınmış oldu.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Kurucu isim Emmet Shear, şirketin üst düzey yetkilisiydi. 16 senelik yapmış olduğu çalışmalara son verip görevinde ayrılmış olduğunu açıkladı. Emmet Shear, sosyal medya hesabı Twitter üstünden yapmış olduğu açıklamada ilk çocuğunun dünyaya gelmesi sonrasında Twitch ve geleceği hakkında düşünmeye başladığını, ailesi ile daha fazla vakit geçirmek gibi bir isteği olduğunu açıkladı. Böylece görevinden istifa ettiği öğrenilmiş olundu. CEO, görevini yönetimden birine bırakacağını söyledi. Ancak şuan için hangi ismin CEO görevinde yer alacağı net bir şekilde bilinmiyor.

Emmet Shear, kurucusu olduğu platformu bırakarak ailesi ile daha çok vakit geçireceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.