Gaziantep Üniversitesi'nden Yeni Personel Alımı İlanı! KPSS Puanı İle 384 Personel İstihdam Edilecek!

Gaziantep Üniversitesi'nden Yeni Personel Alımı İlanı! KPSS Puanı İle 384 Personel İstihdam Edilecek!
Gaziantep’te hizmet veren kamu kurumlarından birisi olan Gaziantep Üniversitesi, kadrosunda oluşan eksiklikleri tespit ederek ilana çıktı. Kamu üniversitesi, sözleşmeli olarak istihdam edeceği yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte Gaziantep Üniversitesi’nin yeni personel alımı ilanına ilişkin ayrıntılar…

Gaziantep il sınırları içerisinde hizmet veren kamu üniversitelerinden birisi olan Gaziantep Üniversitesi, çeşitli sebeplerden ötürü kadrosunda oluşmuş olan eksiklikleri tespit ederek ilana çıktı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanı aracılığı ile yeni personeller istihdam edileceğini belirten kamu üniversitesi, başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi.

16 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan Gaziantep Üniversitesi, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere yüzlerce yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirtti. İstihdam sürecinde KPSS puanının dikkate alınacağını ifade eden kamu üniversitesi, ilana ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI MART 2023

Kadrosunda oluşan eksiklikleri belirleyerek 16 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan Gaziantep Üniversitesi, toplamda 384 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirtti. Yeni personellerin farklı kadrolarda görevlendirileceklerini belirten kamu üniversitesi, kontenjan dağılımını şu şekilde açıkladı:

  • Hemşire- Ortaöğretim: 100 kişi
  • Hemşire- Lisans: 80 kişi
  • Koruma ve güvenlik görevlisi- Ortaöğretim- Erkek: 31 kişi
  • Koruma ve güvenlik görevlisi- Ortaöğretim- Kadın: 5 kişi
  • Diğer sağlık personeli- Lisans: 1 kişi
  • Diğer sağlık personeli- Ortaöğretim: 3 kişi
  • Destek personeli- Ortaöğretim: 111 kişi
  • Sağlık teknikeri- Önlisans: 31 kişi
  • Tekniker- Önlisans: 4 kişi
  • Biyolog- Lisans: 1 kişi
  • Büro personeli- Önlisans: 9 kişi

GAZİANTEP PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURUSU NEREYE YAPILIR?

Gaziantep Üniversitesi tarafından yayımlanmış olan personel alımı ilanı aracılığı ile kurum bünyesinde istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları, şahsen kabul edilecektir. İlanın yayın tarihi itibari ile 15 gün boyunca aday başvurularını Personel Daire Başkanlığı aracılığı ile kabul edecek olduğunu belirten Gaziantep Üniversitesi, şahsen/e- posta/posta yolu ile yapılan başvuruların dikkate alınmayacağını bildirdi. Kamu üniversitesi ilan başvuru sürecine ilişkin daha fazla bilgi almak isteyen adayların, kurumun 0342 317 13 30 veya 0342 317 13 03 numaralı hatları üzerinden yetkililer ile iletişim sağlayabileceklerini belirtti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.