WhatsApp Kullananlar Dikkat, Her Şey Değişti! Güncelleme Sonrası İOS Kullanıcılarına Müjde!

WhatsApp Kullananlar Dikkat, Her Şey Değişti! Güncelleme Sonrası İOS Kullanıcılarına Müjde!
Anlık mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan WhatsApp’ta değişimler peş peşe gelmeye devam ediyor. Uygulamaya bir yeni özellik daha eklenmiş oldu. İşte detaylar!

Dünyada en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a bir yeni özellik daha eklenmiş oldu. İOS güncellemesiyle beraber uygulamada sesli durum paylaşımı yapılabilecek. Uygulamada uzun zamandır durum paylaşma özelliği bulunmakta. Platform da yapmış olduğu güncellemeler sonrasında ise durum için birtakım özellikler getirmeye devam ediyor. Kullanıcı memnuniyeti sağlamak için uygulamada gelişmeler sürüyor. Artık durumda sesli paylaşım özelliği de geldi! İşte merak edilen o yeni özelliğin kullanımı!

İOS GÜNCELLEMESİ SONRASINDA KULLANILABİLİR

Çevrim içi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yen, İOS güncellemesi ile uygulamaya sesli durum paylaşma özelliği de getirmiş durumda. WebTekno’dan paylaşılan bilgilere göre, WhatsApp’ı kullanan kimseler, yazılı, resimli ve videolulara ilave olarak da sesi durum için güncelleme paylaşabilecek.

ADIM ADIM YENİ ÖZELLİĞİ KULLANMA YOLU

WhatsApp’ta sesli durum gönderimi yapmak için uygulamadaki ‘Durum’ sekmesine tıklayıp ‘kalem’ simgesine basmak gerekli. Daha sonra da ekranın altında bulunmakta olan ‘mikrofon’ simgesine basılı tutmak gerekmekte. Böylece sesli durum atmış olursunuz. Dünyada oldukça yaygın olarak kullanılan uygulamada durum için de sesli özellik gelmiş oldu. Bahsi geçen güncellemeyi yaptıktan sonra yeni özelliği kullanmak mümkün olacaktır.

WHATSAPP KULLANICILARIN MEMNUNİYETİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDİYOR

WhatsApp kullanıcı deneyimini iyileştirmek için peş peş yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Durum paylaşımı için de sesli özellik kullanıcıların deneyimine sunulmuş durumda. İOS güncellemesi sonrasında artık sizde platformda yapmış olduğunuz durumlar için ses ekleyebilirsiniz. Bu güncelleme sonrasında da yeni özelliği kullanıma alan kişilerinizin durumlarını da görmek mümkün.

KİŞİLERİNİZİN DE PAYLAŞMIŞ OLDUĞU SESLİ DURUMU GÖRMENİZ MÜMKÜN

Eğer siz de yeni özelliği test etmek istiyorsanız şu adımları takip etmeniz gereklidir; uygulama içinde ‘durum’ sekmesine gidin. Sonra ise ‘kalem’ simgesine basın, daha sonra da ekranın alt kısmında meydana gelen ‘mikrofon’ simgesine basılı tutmanız gerekmekte. Bu durumda siz de sesli durum atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.